Evmanya.com ile Evlerde Ege Havası

Ege sahillerinin kendine has havası ile bütünleşen romantik, modern, egzotik ve zarif evlerinin dekorasyonuna ait her şey Evmanya.com'da!

9.05.2014 16:36:36 0
Evmanya.com ile Evlerde Ege Havası

Ege sahillerinin kendine has havası ile bütünleşen romantik, modern, egzotik ve zarif evlerinin dekorasyonuna ait her şey Evmanya.com’da!

Ege sahillerinin incileri Ayvalık, Alaçatı, Bodrum ve Çeşme evlerinin dekorasyon trendlerini evlerinize taşımaya ne dersiniz? Beyaz ve mavinin birbirine en yakıştığı yer olan Ege sahillerinin dekorasyon stilini, Evmanya.com ürünleri ile küçük detaylarla evlerinizde yaratabilirsiniz.

Sahil evleri dekorasyonunda sadelik, doğallık ve rahatlık ön planda olduğundan, sakinleştirici etkisiyle de bilinen başta mavi ve beyaz olmak üzere sarı, mercan, kum rengi gibi yazlık pastel renkleri Ege stili mobilya ve aksesuarlarda kullanabilirsiniz. Deniz kabuğu temalı ürünler, yelkenliler, marin temalı masa lambaları gibi temalı aksesuarları da evinizin farklı köşelerinde sergileyebilirsiniz.

Evmanya.com’un Ege stili ürünlerinden ilhan alarak, ister salonda, ister yatak odasında, isterseniz de mutfakta deniz temasını işleyerek tüm yıl hayalini kurduğunuz Ege`yi biraz olsun evinizde hissedebilirsiniz.

Evmanya.com Hakkında

Sunduğu ürünlerle bir evin tüm dekorasyon ihtiyacını karşılayan, Türkiye`nin ilk Ev, Dekorasyon ve Alışveriş Sitesi Evmanya.com, dekorasyonda fonksiyonellik, tasarım ve estetiği esas alarak, her bütçeye uygun çözümler üretiyor. Son dönemde tüm dünyada hızla yayılan “Cocooning”  ve “re – decoration” gibi dekorasyon akımlarını Türkiye’ye taşıyıp, uygun çözümler ile yeni yaşam alanları yaratmada sihirli ipuçları veren Evmanya.com, bugün teknoloji dergisi Wired’ın “Avrupa’nın En çok Dikkat Çeken 100 Girişimi” listesinde yer alıyor.

 100.000 ev ürünü ile Türkiye’nin en büyük ev reyonu ünvanını da taşıyan Evmanya.com, ev dekorasyonu konusundaki uzmanlığını her ay düzenli olarak çıkardığı E-dergi’de tüketicileri ile paylaşıyor.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04