Eyüpsultan'a 7 yeni anaokulu

Eyüpsultan Belediyesi Anaokulları ve Akademisi’nde 2023 - 2024 eğitim öğretim yılını tamamlayan minik öğrenciler için kep atma töreni düzenlendi.

Belediye Haberleri 10.06.2024 18:01:00 0
Eyüpsultan

Eyüpsultan Belediyesi Anaokulları ve Akademisi’nde 2023 - 2024 eğitim öğretim yılını tamamlayan minik öğrenciler için kep atma töreni düzenlendi. ESA Anaokulu bahçesinde düzenlenen törenin açılışında konuşan Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen yeni anaokulları yapılacağı müjdesini verdi.

Eyüpsultan Belediyesi ilçede yaşayan her yaştan vatandaşın eğitim öğretimine katkıda bulunuyor. Bu kapsamda Eyüpsultan Belediyesi Anaokulları ve Akademisi’nde (ESA) eğitim alan minikler için kep atma töreni düzenlendi. Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen’in de katıldığı tören Karadolap’ta bulunan ESA’nın bahçesinde gerçekleştirildi.

Eğitimlerini “Ezbere Değil Deneyime Dayalı Eğitim” prensibiyle sürdüren ESA’dan mezun olan minikler için düzenlenen tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Törende, anaokulu öğrencisi miniklerin hazırladığı birbirinden güzel ve eğlenceli gösteriler izleyenlerin büyük beğenisini topladı.

“ÖĞRETMEN ARKADAŞLARIM MUAZZAM İŞ ÇIKARIYORLAR”

Törenin açılışında konuşan Başkan Dr. Mithat Bülent Özmen, “İnşallah bu güzel yavrularımızın liseden mezuniyetlerini, üniversiteden mezuniyetlerini hep beraber göreceğiz. Bütün dileğim o. Mutlulukları, başarıları daim olsun inşallah. Bütün öğretmenlerime, bütün idareci arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Muazzam iş çıkarıyorlar” dedi.

“HEDEFİMİZ ANAOKULLARIMIZIN SAYISINI 40’A ÇIKARMAK”

Talebin farkında olduklarını ve anaokulların sayısını hızla artıracaklarına da dikkat çeken Başkan Özmen, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Buradan bir bilgi daha vermek istiyorum. Önümüzdeki çok kısa süre içerisinde belirli yerleri dönüştürerek 7 tane anaokulunu daha Eyüpsultan’ın hizmetine sunacağız. Talebin farkındayız. Sayımızı çok hızlı artıracağız. Hedefimiz, her mahallede 1 tane, bazılarında 2 tane olmak üzere bu sayıyı 40’a çıkarmak. Çocuklarımızın eğitimde fırsat eşitliğine, kaliteli eğitime ihtiyacı var. Bunu hep birlikte başaracağız.”

Öğleden önce ve öğleden sonraki gruplar için iki ayrı törenin sonunda minikler kep atarak mezuniyet sevincini yaşadı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-İSTANBUL


Anahtar Kelimeler: Eyüpsultan' anaokulu
39.1° / 25.3°
  • BIST 100

    10471,30%0,76
  • DOLAR

    32,81% 0,06
  • EURO

    35,18% -0,10
  • GRAM ALTIN

    2452,64% 0,32
  • Ç. ALTIN

    3891,52% 0,00