EYVAH EYVAH 3 VİZYONA GİRDİ

Senaryosunu Ata Demirer`in yazdığı, yönetmenliğini Hakan Algül`ün yaptığı "Eyyvah Eyvah 3", komedi severleri salonlara çekmeyi hedefliyor.

Turizm 31.01.2014 20:17:03 0
EYVAH EYVAH 3 VİZYONA GİRDİ

`EYYVAH EYVAH 3`

Senaryosunu Ata Demirer`in yazdığı, yönetmenliğini Hakan Algül`ün yaptığı "Eyyvah Eyvah 3", komedi severleri salonlara çekmeyi hedefliyor.

Başrollerini, Demet Akbağ, Ata Demirer, Özge Borak`ın paylaştığı filmin müziği Fahir Atakoğlu imzası taşıyor.

Tarık Ünlüoğlu, Serra Yılmaz, Cengiz Bozkurt, Ayşenil Şamlıoğlu, Teoman Kumbaracıoğlu ve Salih Kalyon`un da rol aldığı serinin üçüncü filminin konusu şöyle:

"Büyük aşkı Müjgan`a kavuşup evlenen Geyiklili Hüseyin Badem için hayat zorlaşmıştır, ailesine bakabilmek için her fırsatı değerlendirmektedir. Can dostu, ablası Firuzan ise hayatına İstanbul`da devam etmektedir. Ayrı şehirlerde, ayrı hikayeler yaşayan bu insanların ortak bir yönü vardır ki, kendileri bilmeseler de feleğin çemberinden geçmek üzerelerdir ve Geyikli`de festival zamanıdır."

 

`GEÇMİŞ`

Oscar ödüllü İranlı yönetmen Asghar Farhadi`nin yönettiği "Geçmiş" izleyiciyle buluşacak.

Senaryosunu Asghar Farhadi`nin, Massoumeh Lahidji ile kaleme aldığı filmde, Berenice Bejo, Tahar Rahim, Ali Mosaffa ile Pauline Burlet rol alıyor.

Gösterildiği festivallerden ödüllerle dönen filmin, 50. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali`nde özel gösterimi yapıldı.

Film, Asghar Farhadi`nin ülkesi dışında çektiği ilk film olma özelliği taşıyor.

Dram türündeki filmin konusu şöyle:

"Fransız eşi Marie`den boşanma işlemlerini tamamlamak üzere, 4 yıllık bir ayrılığın ardından Ahmet Tahran`dan Paris`e gelir. Marie`nin niyeti, eski eşinin hayaline bile katlanamayan yeni sevgilisi Samir ile evlenmektir. Ahmet, Marie`nin önceki beraberliğinden olan kızı Lucie ile ilişkisinin sıkıntılı olduğunu fark edince aralarını bulmaya çalışır fakat böylece geçmişten gelen sırlar açığa çıkmış olur..."


27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10706,49%0,59
  • DOLAR

    32,20% -0,01
  • EURO

    35,01% 0,02
  • GRAM ALTIN

    2519,76% 0,78
  • Ç. ALTIN

    4035,21% 0,78