EYYÜBİYE BELEDİYESİ BAYRAMDA DA ÇALIŞMALARINI ARALIKSIZ DEVAM ETTİ
Eyyübiye Belediyesi, bayram boyunca da parklardaki çalışmalarına ara vermeden devam etti.
Kurban Bayramı’nın manevi atmosferine yaraşır şekilde yaşanması için her türlü tedbiri alarak başta temizlik personelini görevlendiren Eyyübiye Belediyesi, bayram boyunca da parklardaki çalışmalarına ara vermeden devam etti.
Vatandaşlara huzurlu bir yaz yaşatmak için parklardaki çalışmalarına bayram tatilinde de devam eden Eyyübiye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü personeli, ilçedeki parkların aydınlatma, sulama, yeşillendirme ve bakım faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor.
Bankları, kamelyaları, eksik çöp kovaları tamamlanan parklarda yabancı ot mücadelesi ve ilaçlama faaliyetlerini de periyodik olarak gerçekleştiren ekiplerin çalışmalarını takdir eden vatandaşlar, Eyyübiye Belediyesi’ne teşekkür ederek, parkları temiz tutma çağrısı yaptılar.
Yaz aylarının başlamasıyla birlikte özellikle akşam vakitlerinde kendilerini dışarıya atan vatandaşlar, parklara büyük rağbet gösteriyor. Serinlik veren yeşil alanları, temiz ortamı, oturma ve gezinti alanlarıyla Eyyübiye Parkları, akşam saatlerinden itibaren vatandaşların akınına uğruyor.
ARTUKLU HABER AJANSI-ŞANLIURFA
-
1
TÜRK-İŞ GENEL BAŞKANI ERGÜN ATALAY'DAN SAVAŞA VE SESSİZLİĞE KARŞI ULUSLARARASI SENDİKALARA ÇAĞRI
-
2
DİKA'dan Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Proje Yazma Eğitimi
-
3
Dişhekimleri Ağız ve Diş Sağlığının Önemine Dikkat Çekti
-
4
ABB’NİN ÖRNEK PROJESİ HPV AŞI UYGULAMASI İÇİN YENİ BAŞVURU DÖNEMİ BAŞLADI
-
5
Midyat’ta Orman Haftasında Fidanlar Toprakla Buluştu
-
6
Can Atayılmaz ve Ceren Sagu'dan; '' Atarım İçime''
-
7
REKTÖR ÖZCOŞARDAN KALİTE GELİŞTİRİCİ AKADEMİK PERSONELE TEŞEKKÜR TOPLANTISI
-
8
GEMLİK BELDİYESİ'NDEN İLÇEDE PEYZAJ ÇALIŞMALARI
-
9
DEM Partili HUN, "Iğdır’da GES Projeleri Meraları Yok Ediyor''
-
10
Türkiye, 2026 Küresel Kadın Zirvesi'ne Ev Sahipliği Yapacak
-
11
"MARDİN OKUYOR" YARIŞMASININ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU
-
BIST 100
15755,07%-0,74
-
DOLAR
44,45% 0,28
-
EURO
51,23% -0,05
-
GRAM ALTIN
6317,29% 1,14
-
Ç. ALTIN
10533,01% -0,77



