Eyyübiye Sokak Sokak Yenileniyor

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un, ilçeye doğalgaz ulaştırılması sözünün gerçekleşmesinin ardından başlayan kilitli parke yenileme çalışmaları sokak sokak devam ediyor.

Güneydoğu Bölge Haberleri 15.06.2023 22:29:00 0
Eyyübiye Sokak Sokak Yenileniyor

 

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un, ilçeye doğalgaz ulaştırılması sözünün gerçekleşmesinin ardından başlayan kilitli parke yenileme çalışmaları sokak sokak devam ediyor. Doğalgaz şebekesi kaçak testlerinin tamamlandığı sokaklar, içiyle dışıyla daha konforlu hale geliyor.

 

Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü koordinesinde devam eden kilitli parke taşı yenileme çalışmaları, Hayatı Harrani, Ruha, Süleymanşah, Asya ve Eyüpkent Mahalleleri’nde tamamlanırken, ekipler yönlerini doğalgaz şebekesinin yeni döşendiği Eyüpnebi ve Direkli Mahalleleri’ne çevirdi.

 

Sokaklardaki doğalgaz şebeke tesisi ve bina abonelik bağlantılarının yapılmasının ardından bekletilmeden başlayan sokak yenileme çalışmaları, vatandaşlar tarafından da takdirle karşılanıyor.

 

Kazı nedeniyle yaklaşık 60 santimetre genişliğinde kazıların yapıldığı sokaklarda, daha sonra çökme olmaması için yenileme alanını genişleten ekipler, kazı haricinde bozulmuş yolları da yenileyerek uzun yıllar sağlıklı şekilde kullanılacak hale getiriyor.

 

Halen devam eden Direkli Mahallesi’ndeki doğalgaz şebeke çalışmalarının tamamlanmasının ardından, Akşemsettin ve 15 Temmuz Mahalleleri de doğalgazla buluşturulmasıyla Eyyübiye ilçe merkezinin nüfus yoğunluğuna sahip büyük mahallelerinin tamamı hem konforlu ısınma imkanına hem de temiz çevreye kavuşmuş olacak.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ŞANLIURFA


Anahtar Kelimeler: Eyyübiye Sokak Sokak Yenileniyor
32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19