FACEBOOK VE TWITTER`A KORSAN ENGEL!

Ankara`daki terör saldırısının ardından Facebook ve Twitter`a erişim sağlanamıyor.Uzmanlar `musluk kısma` yöntemiyle erişimin ağırlaştırıldığını ve erişimin bu yöntem kullanılarak engellendiğini belirtiyor

Türk Dünyasından Haberler 11.10.2015 14:15:37 0
FACEBOOK VE TWITTER`A KORSAN  ENGEL!

Ankara'daki terör saldırısının ardından Facebook ve Twitter'a erişim sağlanamıyor.Uzmanlar 'musluk kısma' yöntemiyle erişimin ağırlaştırıldığını ve erişimin bu yöntem kullanılarak engellendiğini belirtiyor 

Onmilyonlarca kişi tarafından kullanılmakta olan Facebook ve Twitter!a yasa dışı erişimin engellenmesi vatandaşlar atarafından büyük tepki ile karşılandı.

Sosyal paylaşım siteleri Facebook ve Twitter' kullanıcıları dünden beri  bu platformlara bazıları hiç giremezken bir kısmı da çok ağır yanıt alıyor. Mahkeme tarafından erişimin engellenmesine yönelik bir kararın şimdiye kadar açıklanmamasına rağmen ,Mahkeme kararı olmaksızın yapılan bu engelleme kullanıcıların tepkilerine neden oluyor.Geri kalmış ülkelerde uygulanan bu tür yöntemlerin Ülkemize yakışmadığını belirten vatandaşlar,Ülkemizde bugüne kadar bu tür ucuz yöntemlere başvurulmadığını bildiriyorlar.

 Erişim sorununa ilişkin resmi hesabından açıklama yapan Twitter yetkilileri ise , "Türkiye'de birçok yerde Twitter'a erişim sorunu haberleri alıyoruz. Sorunu araştırıp erişimi tekrar sağlamayı umuyoruz" Açıklamasında bulunarak,sorunun kendilerinden kaynaklanamadığını açıkladı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

 


20.9° / 11.3°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00