Tarih: 27.08.2016 22:30

FAHRETTİN ENEZ`İN MUTLU GÜNÜ

Facebook Twitter Linked-in

Mardin Kızıltepe ve Çevresi Sosyal Yardımlaşma Kültür Derneği'nin sevilen Başkanı Fahrettin Enez'in Oğlu,Onur Berkol Enez,Gizem Yazan ile  Ankara İller Bankası Sosyal Tesislerinde yapılan Düğünle Dünya evine girdi. 

 

 Yenimahalle Belediyesi Evlendirme Memurunun  kıydığı .Çiftin nikah şahitliklerini  Ak Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu, Dekinsan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Keleşoğlu,,Orhan Şahin ve Deniz Songür Yalman yaptı.

Düğüne davetli bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,İşlerinin yoğunluğu nedeiyle katılamadığı düğüne Telgraf göndererek,Genç çiftlere mutluluklar diledi.Telgrafın okunması sırasında Davetliler Telgrafı uzun süre alkışladı.

 

              Gizem ve Onur Berkol'un  evlendiği görkemli düğüne Ak Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu ve Eşi  Canan Miroğlu; Ankara Cumhuriyet Başsavcı Vekili Cevat İşlek,Türk Irak Derneği Eski Başkanı ,Mardinli İş Adamı Mehmet Emin Değer, Mardinli İş Adamı Tahir Aydoğan, Eski Personel Genel  Müdürü Ziya Badur,Yaşar İnşaat Şirketler Grubu Başkanı Mehmet Ali Yaşar ve Eşi,Mardin Kızıltepe ve Çevresi Sosyal Yardımlaşma Kültür Derneği Yönetim Kurulu üyeleri,Dernek  Başkan Yardımcısı Edip Öner,Ziraat Bankası Samanpazarı şubesi Müdürü Nusret Eldem,siyasetçiler, iş adamları,  İş ve sanat dünyasının tanınmış simaları , bir çok sayıda Mardinli Hemşehrimiz ve  400'e e yakın seçkin davetli katıldı.

 

             Gizem  ve Onur Berkol yapılan nikâh töreninde “Evet” derlerken iyi günde kötü günde bir ömrü beraber geçireceklerinin de sözünü verdiler. 

 

Düğünde davetliler,gecenin ilerleyen saatlerine kadar pistte canlı olarak çalınan  parçalara eşlik ederek  ,Gelin ve Damatın mutlululuklarına ortak oldular.

 

Artukluhaber'e bir açıklama yapan  Gizem  ve Onur Berkol  Enez "Bizleri bu en mutlu günümüzde yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza ,Akraba ve Tanıdıklara teşekkür ediyoruz. Allah herkese mutlu yuvalar kurmayı nasip etsin.Bu mutlu günümüzde,Mutluluğumuzu bizimle paylaşan herkes şükranlarımızı sunarız. diye konuştular.

 

Artuklu Haber ailesi olarak Gizem  ve Onur Berkol  Enez çiftine ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —