?Fark Yaratan Kadınlar? Kitabının Lansmanı Yarın Yapılacak?

Başarılarıyla Adana?nın sosyal, kültürel ve iş dünyasının gelişimine katkıda bulunan ve yaptıklarıyla fark yaratan seçkin kadıların yer aldığı ?Fark Yaratan Kadınlar? adlı kitap 24 Şubat Çarşamba yani YARIN okuyucularla buluşacak.

Kültür ve Sanat 23.02.2016 11:30:23 0
?Fark Yaratan Kadınlar? Kitabının Lansmanı Yarın Yapılacak?

Başarılarıyla Adana’nın sosyal, kültürel ve iş dünyasının gelişimine katkıda bulunan ve yaptıklarıyla fark yaratan seçkin kadıların yer aldığı “Fark Yaratan Kadınlar” adlı kitap 24 Şubat Çarşamba yani YARIN okuyucularla buluşacak.

 

Adana Dergicilik Sektörünün önemli isimlerinden Özay Türker ve ekibi tarafından hazırlanan “Fark Yaratan Kadınlar” adlı kitabın lansmanı YARIN yapılacak. Seyhan Otel Toros Salonu’ndaki lansmanın konsepti saflık, temizlik ve başarıyı temsil eden BEYAZ olacak…

 

Fark Yaratan Kadınlar kitabında başarı serüvenlerinden söz edilen 95 kadın ile çok sayıda davetlinin katılacağı etkinlik klasik müzik eşliğinde saat 19:30’da başlayacak.

Dr. Ejder, Kadın Hormonlarının Kadın Zekâsına ve Başarısına Etkisini Anlatacak

Aile ve Evlilik Terapisti Dr. Obengül Ejder'in “Kadın Hormonlarının Kadın Zekâsına ve Başarısına Etkisi”nin konu alındığı “Hormoon” adlı bir gösteri yer alacak.

Ardından konuşmalar ve sinevizyon gösterisi olacak. Etkinliğe katılan kadınlara kitapları takdim edilecek.

Kitap, 24 Şubat Çarşamba (Yarın) Okuyucuların Beğenisine Sunulacak…

Projeyle ilgili bilgi veren My Magazine Dergisi İmtiyaz Sahibi ve Proje Koordinatörü Özay Türker, her alanda isim yapmış Adanalı kadınların öyküleştirilen başarılarının yer aldığını söyledi. Anı niteliği taşıyacak Fark Yaratan Kadınlar kitabının piyasada satışının yapılmayacağını da bildiren Türker, hazırlıkları tamamlanan kitabın 24 Şubat Çarşamba günü yani yarın yapılacak lansmanla okuyucuların beğenisine sunulacağını duyurdu. Özay Türler, “Bu kitabı, hayatımda Fark Yaratan Kadın olan sevgili Annem Hatice Türker’e ithaf ediyorum…” dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ADANA

 

25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10535,87%2,09
  • DOLAR

    32,28% 0,02
  • EURO

    35,02% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2473,55% 0,31
  • Ç. ALTIN

    3962,61% 0,35