FARUK ÇELİK CERATTEPE?YE KARŞI DEĞİL?

Cerattepe dünyanın en çevreci projesidir. Kon TV Ankara temsilcisi Sinan Burhan?ın hazırlayıp sunduğu Başkent Gündemi Programına konuk olan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu Artvin Cerattepe Projesinin 19 kurumdan onay aldığını o nedenle dünyanın en

24.02.2016 10:40:45 0
FARUK ÇELİK CERATTEPE?YE KARŞI DEĞİL?

Cerattepe dünyanın en çevreci projesidir. Kon TV Ankara temsilcisi Sinan Burhan’ın hazırlayıp sunduğu Başkent Gündemi Programına konuk olan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu Artvin Cerattepe Projesinin 19 kurumdan onay aldığını o nedenle dünyanın en çevreci projelerinden biri olduğunu belirtti.

CHP'li belediyelere tık yok...

Bakan Eroğlu CHP Yalova Belediyesinin asırlık çınarları bir gecede söktüğünü belirterek kimse ses çıkarmadı ayrıca Aydın Belediyesi Asırlık caminin bahçesindeki ağaçları kesti kimse tepki koymadı konu Ak Parti olunca herkes eleştiriyor diye konuştu.

 "Faruk Çelik Cerattepe’ye karşı değil…"

Bakan Eroğlu bu işletmelerin açılmasına Tarım Bakanı Faruk Çelik’in karşı olduğu sorusuna ise bu konu uydurmadır ben bakan Çelikle konuştum bakanımız bu maden işletmesinin açık işletme olmasına karşıdır. Biz zaten bu işletmeye kapalı işletme ruhsatı verdik. İlgili maden şirketi dağın içinde kapalı bir galeri yapacak çevreye zarar vermeyecek. İkincisi maden işletmesi orada değil Murgul işletmelerinde yapılacak. Bir üçüncüsü madenin taşıması için ağaç kesilmeden teleferik ile yapılacak. Eğer zaruri ağaç kesilirse üç katı dikilecek son olarak devletimizde kar edecek. Bizim dağlarımızda maden doludur bu madenlerin çevreye zarar vermeden millete kazandırılmalıdır dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI


38.6° / 25.9°
  • BIST 100

    10668,54%-0,11
  • DOLAR

    33,00% 0,38
  • EURO

    35,32% 0,13
  • GRAM ALTIN

    2455,11% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3987,57% 0,00