Faruk K. ve Zeynep Dizdar Mango Barı Coşturdu

Şarkıcı Faruk K, 5 yıl aradan sonra `Aşka Geldik` adlı single ... yeni ikilisi` olarak işaret edilen Faruk K ile Zeynep Dizdar`ın yeni sahne imajları ile hayranlarıyla buluşmaya devam ediyor

Magazin 19.11.2016 14:23:50 0
Faruk K. ve Zeynep Dizdar Mango Barı Coşturdu

Şarkıcı Faruk K, 5 yıl aradan sonra 'Aşka Geldik' adlı single ... yeni ikilisi' olarak işaret edilen Faruk K ile Zeynep Dizdar'ın yeni sahne imajları ile hayranlarıyla buluşmaya devam ediyor.

 

Fethiye’nin sevilen eğlence mekanlarından Mango Barda sahne alan Faruk K ve Zeynep Dizdar muhteşem şarkılarıyla Fethiye’de müzikseverlere unutulmaz bir akşam yaşattı.

 

Yoğun bir kalabalığın olduğu Zeynep Dizdar Faruk K konserinde müzikseverler birbirinden hareketli şarkılarla muhteşem bir cumartesi sabahına merhaba dedi.

 

'Aşka Geldik' adlı single çalışmasını DMC etiketiyle piyasaya çıkaran Faruk K 5 yıl aradan sonra sahnelere döndüğü için çok mutlu olduğunu ve konserlerinde hayranlarının yoğun ilgisinden dolayı son derece memnun olduğunu ve Aşka Geldik adlı single çalışmasının yoğun ilgi görmesinden dolayı hayranlarına teşekkür ettiğini söyledi

 

.Fethiye’de unutulmayacak muhteşem bir konsere imza atan Faruk K ve Zeynep Dizdar tekrardan Fethiye’de unutulmaz bir konser vermeyi istediklerini Mango Bar sahnesinde hayranlarıyla paylaştı.Paradise Organizasyonun eşliğinde hayranlarıyla buluşan Faruk K ve Zeynep Dizdar konser öncesinde Show tv  Avrupa ekranlarında yayınlanan Palet’in Rengi programının sunucusu Palet Zengin’in sorularını yanıtladı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MUĞLA/FETHİYE

 


28.6° / 18°
  • BIST 100

    10792,5%-0,98
  • DOLAR

    32,21% 0,13
  • EURO

    34,82% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2417,15% 0,32
  • Ç. ALTIN

    3940,55% 0,00