FATİH AKBABA`DAN ARTUKLU ÜNİVERİTESİNDE EZBER BOZAN KONFERANS

Ak Parti Mardin il Gençlik Kollar Başkanlığı tarafından Organize edilen Konfarans`ta ünlü iletişim uzmanı Fatih Akbaba ?Mehmet Akif Ersoy ile Anlaşabilmek ve İstiklal Marşı Nesli? konulu bir konferans verecek..

Mardin 16.12.2016 14:24:11 0
FATİH AKBABA`DAN  ARTUKLU ÜNİVERİTESİNDE EZBER BOZAN KONFERANS

Ak Parti Mardin il Gençlik Kollar Başkanlığı tarafından Organize  edilen Konfarans'ta  ünlü iletişim uzmanı Fatih Akbaba ‘Mehmet Akif Ersoy ile Anlaşabilmek ve İstiklal Marşı Nesli’ konulu bir konferans verecek.  

 

24 Aralık Cumartesi günü Mardin Artuklu Üniversitesi Vali Koçaklar salonunda saat 14.00 Te başlayacak konferansı herkes ücretsiz olarak dinleyebilecek.

 

Ak Parti Mardin il Gençlik Kolları başkanlığının davetlisi olarak Mardin Artuklu Üniversitesinde Konferans verecek olan ünlü iletişim uzmanı Fatih Akbaba ‘Mehmet Akif Ersoy ile Anlaşabilmek ve İstiklal Marşı Nesli’ konulu bir konferans vereecek.Fatih  Akbaba, İstiklal Marşı yazarımız hakkında bilinmeyenleri anlatacağı konferansta  tabiri caiz ise Mehmet Akif'i yeniden tanımlayacak.

 

FATİH AKBABA KİMDİR?

 

Kahramanmaraş'ta dünyaya geldi. İlk, Orta ve Lise eğitimini K.Maraş'ta, Üniversiteyi Ankara'da Gazi Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Eğitimi'nde tamamladı. Aynı üniversitede Master eğitimini Türk Halk Edebiyatı Bilimdalında yaptı. Doktora ders dönemini yine aynı bilimdalında aynı üniversitede bitirdi. Başbakanlık, Tarım Bakanlığı, Birleşmiş Milletler Dünya Sağlık Örgütü (WHO) Gazi Üniversitesi'nde görev aldı. Öğretim elemanı olarak öğrenci yetiştirmeye devam ediyor. Aynı zamanda Kişisel Gelişim ve Sosyal İletşim alanlarında ülkemizin önde gelen isimleri arasında olup Türkiye'nin gözde kurum ve kuruluşlarına seminerler vermektedir. "İletişim Dokunmaktır!" diyerek yola çıkıp gönüllere ve topluma muhabbetle dokunan Fatih Akbaba 1225'i aşkın sayıda Konferans, proğram ders ve seminerle çalışanlarla halkımızla birlikte oldu. Kanal A ekranlarında bir süre Günebakan proğramı içerisinde Küçük Dünyamız bölümüyle izleyicilerle buluştu.Başucu Denemeleri, İletişim Ailede Başlar ve Huzurlu Aile Formülleri isimli kitapları bulunmaktadır.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


30.6° / 19.5°
  • BIST 100

    9886,4%1,75
  • DOLAR

    32,55% 0,21
  • EURO

    34,95% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2458,08% 0,91
  • Ç. ALTIN

    4014,34% 0,56