FATİH ERBAKAN,SAADET`İN BAŞINA GEÇİYOR

Saadet Partisi 5. Olağan Kongresi Hazırlık Toplantısı Ankara Ramada Plaza'da yapılıyor.

Siyaset 23.04.2014 16:26:48 0
FATİH ERBAKAN,SAADET`İN BAŞINA GEÇİYOR

Saadet Partisi 5. Olağan Kongresi Hazırlık Toplantısı Ankara Ramada Plaza’da yapılıyor.

Saadet Partisi’nde 4 Mayıs’ta yapılacak olan 5. Olağan Genel Kongre öncesi Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan, genel başkanlığa adaylığını açıkladı. Milli Görüş’ün ikinci 40 yıl harekatını başlatacaklarını söyleyen Erbakan, “Bizim yönetim anlayışımızda insanları ayrıştırmak, fişlemek, kendi teşkilat mensuplarımızı fişleyip damgalamak yoktur. Bizim yönetim anlayışımızda, canla ve başla görevini yapmakta olan bir teşkilat mensubunu haksız yere görevden uzaklaştırmak yok” dedi

Ankara Ramada Otel`de gerçekleştirilen Toplantıya Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu(YİK) Üyeleri, Kurucular Kurulu Üyeleri, Genel İdare Kurulu (GİK) Üyeleri, İl ve İlçe Başkanları ile Genel Kurul Delegelerinin katılımıyla gerçekleştirilen “Saadet Partisi 5. Olağan Kongresi Hazırlık Toplantısı “ saat 10:00 da başladı. 


Toplantıda Dr. Muhammed Ali Fatih Erbakan’ın Saadet Partisi YİK ve GİK Üyeleri, İl ve İlçe Başkanları’nın yanı sıra, MİLKO İl ve İlçe Başkanları, Büyük Kongre Delegeleri ile Milli Görüş’ün ağabeyleri tarafından Saadet Partisi 5. Olağan Kongresinde Genel Başkanlığa Dr.Muhammed Ali Fatih Erbakan`ı Saadet Partisi Genel Başkanlığı için aday Gösterdi.

Milli Görüş’ün ikinci 40 yıl harekâtını başlattıklarına işaret eden Erbakan, “Bizim yönetim anlayışımızda insanları ayrıştırmak, fişlemek, kendi teşkilat mensuplarımızı fişleyip damgalamak yoktur. Bizim yönetim anlayışımızda canla ve başla görevini yapmakta olan bir teşkilat mensubunu haksız yere görevden uzaklaştırmak yok. Bizi anlayışımızda bu davada hizmet etmek isteyen, er olmak isteyen hiç kimseyi bu davadan uzaklaştırmak yoktur. Bizim yönetim anlayışımızda kapalı kapılar arkasında plan yapmak yoktur, özümüz ve sözümüz birdir. Aynı Erbakan Hoca’mızın dediği gibi, ‘Bizim kafamızın arkasında başka gizli planlar bulunmaz.’ Bugün itibariyle herkes bilsin ki, Türkiye’nin Başkenti`nden Milli Görüş’ün ikinci 40 yıl harekâtını başlatıyoruz” diye konuştu. 


23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,70%1,62
  • DOLAR

    32,39% 0,12
  • EURO

    34,68% 0,01
  • GRAM ALTIN

    2400,66% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00