FATİH HARBİYE YENİ BÖLÜMÜYLE SHOW TV`DE!..

Babasının Rest Çekmesi İle Kendini Mutsuz Hisseden Macit, Soluğu Neriman'ın Yanında Alır…

Turizm 20.12.2013 13:35:56 0
FATİH HARBİYE YENİ BÖLÜMÜYLE SHOW TV`DE!..

Peyami Safa’nın, hayatı ve aşkı tüm çelişkileri ve çatışmalarıyla sergilediği ünlü romanından uyarlanan Fatih Harbiye, yeni bölümleriyle artık Show TV’de… Yapımcılığını Koliba Film’in üstlendiği dizi, 16. Bölümden itibaren (21 Aralık Cumartesi saat 20.30’da) Show TV’de izleyicileriyle buluşacak.

 

Geleneksellikle modernlik arasına sıkışmış Fatihli genç bir kız olan Neriman’ın ilginç hayat hikâyesini anlatan Fatih Harbiye adlı dizi, seyirciyi, ‘aşk ile sevgi’nin çıkmazlarıyla karşı karşıya bırakacak.

 Yapımcılığını, kaliteli ve ses getiren projelere imza atan Koliba Film’in üstlendiği Fatih Harbiye dizisinde başlıca rolleri, son dönemin en karizmatik oyuncularından Kadir Doğulu, ulusal ve uluslararası ödülleri bulunan, genç kuşağın en yetenekli ve güzel oyuncularından Neslihan Atagül ve Yunus Emre Yıldırımer paylaşıyor. Sadullah Celen’in yönettiği, senaryosu Hayriye Ersöz’e ait olan dizinin geniş ve sevilen isimlerden oluşan kadrosunda Dilara Öztunç, Pınar Dikici, Itır Esen, Özgürcan Çevik ve Uğur Demirpehlivan yer alıyor.      

 Fatih Harbiye’nin 16. Bölümünde;  Şinasi ve Macit arasında gerilen ipler herkesi endişelendirirken Neriman, tüm bu yaşananlar karşısında tepkisini ortaya koyacaktır. Şinasi’yi üzmekten korkan Neriman, kendi vicdanını rahatlatacak bir sebep bulur. Babasının rest çekmesi ile kendini mutsuz hisseden Macit, soluğu Neriman’ın yanında alır. Birlikte bir gün geçirmek isteyen Macit’in teklifi üzerine Neriman’ın vereceği cevap merak edilirken Fatih, yine beklenmeyen bir misafir ile altüst olacaktır...

 Fatih Harbiye, 21 Aralık Cumartesi akşamı saat 20.30’da yeni bölümüyle Show TV ekranlarında izleyicileriyle buluşacak!..


ARTUKLU HABER AJANSI

 


20.8° / 11.5°
  • BIST 100

    10056,00%-1,59
  • DOLAR

    32,23% -0,10
  • EURO

    34,77% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2424,29% -0,01
  • Ç. ALTIN

    3924,06% 0,00