FB Arsenal maçının hazırlıkları başladı

Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu ilk maçında 21 Ağustos 2013 Çarşamba günü Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Arsenal ile karşılaşacak olan Fenerbahçe de hazırlıklar başladı.

Spor 18.08.2013 22:53:47 0
FB Arsenal maçının hazırlıkları başladı

Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu ilk maçında 21 Ağustos 2013 Çarşamba günü Şükrü Saracoğlu Stadı’nda Arsenal ile karşılaşacak olan Fenerbahçe de hazırlıklar başladı.

 FB Teknik Direktörü  Ersun Yanal yönetiminde saat 11.30’da başlayan ve 1 saat 30 dakika süren antrenman basına kapalı gerçekleştirildi.

Torku Konyaspor maçında görev alan oyuncularımız antrenmanı rejenerasyon çalışması ile tamamlarken, diğer oyuncularımız ise koşu ve ısınma hareketlerinin ardından şut ve kanat organizasyonları ile antrenmanı tamamladı.

Meireles takımla çalıştı
Raul Meireles antrenmanın tamamında takımla çalışırken, tedavi süreci devam eden Mehmet Topal ile U19 Milli Takımından dönen Recep Niyaz,  takımdan ayrı özel program dahilinde yaptığı çalışmalarla antrenmanı tamamladı.

Fenerbahçe, Arsenal maçının hazırlıklarını 19 Ağustos Pazartesi günü Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla sürdürecek. Saat 11.00’de başlayacak çalışma basına kapalı gerçekleştirilecek.



artuklu haber ajansı-istanbul


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor