Fethiye Kaya Halısı Standını Muğla Valisi Amir Çiçek Ziyaret Etti

Bu yıl 9?uncusu düzenlenen ?Ege İlleri Tanıtım Günleri? Ankara?da başladı. Tanıtım günlerine; Egem Platformu?na üye Afyon, Aydın, Denizli, İzmir, Kütahya, Manisa, Muğla ve Uşak, illeri katıldı.

10.11.2016 15:04:21 0
Fethiye Kaya Halısı Standını Muğla Valisi Amir Çiçek Ziyaret Etti

Bu yıl 9’uncusu düzenlenen ‘Ege İlleri Tanıtım Günleri’ Ankara’da başladı. Tanıtım günlerine; Egem Platformu’na üye Afyon, Aydın, Denizli, İzmir,  Kütahya, Manisa, Muğla ve Uşak, illeri katıldı.

 

Ege bölgesini turizm, kültür, ekonomi – ticaret bakımından tanıtan ‘Ege İlleri Tanıtım Günleri’Ankara Atatürk Kültür Merkezi‘nde gerçekleşti. Kütahya çinilerinin, Denizli Buldan dokumalarının, Pamukkale’nin, Uşak’ın kilim, battaniye, ahşap ve deri ürünlerinin İzmir’in tarihi ve turistik zenginliklerinin, Aydın’ın incirinin, zeytinyağının, Afyon sucuklarının, kaymağının, Manisa mesir macununun, Muğla’nın turizm cennetlerinin tanıtıldığı etkinlikte halk oyunları gösterileri, konserler, sergiler, söyleşiler de yer aldı.

 

9.Ege İlleri Tanıtım Fuarı için Muğla Menteşe  Halk Eğitim Merkezi Ve Akşam Sanat Okulu müdürü İdris Kömürcü ile birlikte Ankara’ya giden Fethiye Halk Eğitim Müdürü İsmail Cazağ Ankara’da Fethiye Kaya Halısını tanıttı.Muğla Valisi Amir Çiçek ve eşi Hülya Çiçek Ak Parti'li Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir Fethiye Kaya Halısı standını ziyaret edip İsmail Cazağ ve İdris Kömürcü’yü başarılarından dolayı tebrik etti.F

 

ethiye Halkeğitim merkezi yapmış olduğu el emeği göz nuru çalışmalarıyla Ankara’da farkını ortaya koydu.Ankara’daki Ege İlleri Tanıtım Günleri’ne Fethiye Halkeğitim merkezi Bilişim sistemi uzmanı ve bilgisayar öğretmeni Ercüment Yarbaşı ve Fethiye Halkeğitim merkezi müdür yardımcısı Bilim Yörük’te katıldı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER:ABDULLAH ORTAÇ


40.1° / 25.9°
  • BIST 100

    10767,8%-0,03
  • DOLAR

    32,93% 0,11
  • EURO

    35,38% 0,11
  • GRAM ALTIN

    2462,73% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3985,74% 0,00