FETÖ'ye Yönelik "KISKAÇ-6" Operasyonlarında 42 Şüpheli Yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "FETÖ'cülerin hiçbirine göz açtırmayacağız. Güvenlik güçlerimizin üstün gayretleriyle mücadelemize aralıksız devam edeceğiz." ifadesini kullandı.

Polisiye Haberler 15.02.2024 12:24:00 0
FETÖ

İçişleri Bakanı  Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "FETÖ'cülerin hiçbirine göz açtırmayacağız. Güvenlik güçlerimizin üstün gayretleriyle mücadelemize aralıksız devam edeceğiz." ifadesini kullandı.

 

Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde, il emniyet müdürlüklerince 14 ilde operasyon düzenlediğini belirten Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya, Konya, Ardahan, Manisa, Kayseri, Bursa, Rize, Çanakkale, Şanlıurfa, Aksaray, Ankara, Afyonkarahisar, Kırşehir, Kırıkkale ve Eskişehir'deki eş zamanlı operasyonlarda 42 şüphelinin yakalandığını duyurdu.


İçişleri Bakanı  Ali Yerlikaya, söz konusu terör örgütü içerisinde faaliyette bulundukları değerlendirilen, örgütün "gaybubet evlerinde" barınan, örgütün "askeri mahrem yapılanması" ve "emniyet mahrem yapılanması" içerisinde yer alan, haklarında kesinleşmiş hapis cezası olan ve örgütün kriptolu haberleşme programı kullanıcısı olduğu belirlenen zanlılara yönelik operasyonlarda, sahte kimlikler, çok miktarda Türk lirası ve dijital materyale el konulduğunu ifade etti.


İçişleri Bakanı  Ali Yerlikaya,  "Operasyonları gerçekleştiren kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Hain FETÖ'ye göz açtırmayacağız. Aziz milletimizin duası ve destekleriyle terör örgütleri ve onların işbirlikçilerinin nefeslerini keseceğiz." ifadelerine yer verdi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19