FİKİR KOLEJİ ANKARA`DA EĞİTİMDE ÇIĞIR AÇACAK YÖNTEMLERLE HİZMETE GİRDİ

AZE Grup tarafından Başkent Ankara`da içinde bulunduğumuz eğitim-öğretim dönemi başında faaliyetlerine başlayan Fikir Koleji hafta sonunda gerçekleştirdiği tanışma, dayanışma ve tanıtım kokteyli yoğun ilgi ve katılım ile gerçekleştirildi.

Gündem 3.03.2020 11:19:10 0
FİKİR KOLEJİ ANKARA`DA EĞİTİMDE ÇIĞIR AÇACAK YÖNTEMLERLE HİZMETE GİRDİ

AZE Grup tarafından Başkent Ankara'da   içinde bulunduğumuz eğitim-öğretim dönemi başında faaliyetlerine başlayan Fikir Koleji hafta sonunda gerçekleştirdiği tanışma, dayanışma ve tanıtım kokteyli  yoğun ilgi ve katılım ile gerçekleştirildi.

 

Ankara Eğitimine yeni bir soluk getirmesi beklenen  ve Ankara'nın Çankaya ilçesinde kurulmuş olan bir kurum  olan Özel Ümitköy Fikir Koleji İlkokulu eğitim yaklaşımları;  Kişiye özel eğitim ,Öğrenci takip sistemi (ETÜT ODALARI) ,Uluslararası sınav sistemi,Yoğun ve etkin 2.dil eğitimi,Hafızayı etkin kullanma teknikleriyle eğitim ,Yaz eğitim programları,Sosyal gelişim eğitimi ,Düşünsel beceri-akıl oyunları ,Yetenek kulupleri ,ENNEAGRAM yöntemi ile öğretmen atölyesi ,Anlayarak hızlı okuma etkinlikleri ,Kariyer gelişim programlarıdır.,

FİKİR KOLEJİ ile ilgili görsel sonucu

Okulun eğitim programı öğrencinin gelişimine kişiliğine ve becerilerine uygun birebir takip programlarıyla bütünleştirilmiş eğitim sisteminde çocuklar en uygun sınıfına yerleştirir. İnteraktif eğitim sistemiyle öğrencilere akıllı tahta sistemi ve ipad ile eğitim verilir. Özel olarak oluşturulan ETÜT ODALARI’nda öğrencilerle bire bir eğitim imkanı sağlanmaktadır. ? PISA Yaklaşımında Eğitim Sistemi öğrencilerin görerek, dokunarak, araştırarak ve özel projeler geliştirerek öğrenmelerine önem veriliyor.

 

 

Alanlarında uzman Türk ve yabancı eğitimcilerden oluşan eğitim kadromuz ile birlikte Fikir Koleji binası, Ankara Ümitköy’de güvenli bir bölgede anaokulundan başlayarak üniversiteye kadar sınırlı sayıda değerli öğrenciye eğitim vermektedir.

 

Birinci sınıftan başlanarak öğretilen mükemmel İngilizce’nin yanı sıra, ikinci bir dil seçeneklerinden oluşan yabancı dil dersleri de öğrencileri çağın gereklerine hazırlamaktadır.

FİKİR KOLEJİ ile ilgili görsel sonucu

Apple teknolojisi ile dijital ortamda uluslararası erişime açık olan Kütüphane ve Medya Merkezi, 70.000’in üzerinde kitap, elektronik veri tabanıyla donatılmıştır.

 

Fikir Koleji, Avrupa Dil Portfolyosu, Microsoft Yenilikçi Eğitmen Programı, Apple Okul Programı, Google Okul Akreditasyonu, Khan Academy ile bütün dünyada önde gelen eğitim teknolojilerini bir arada kullanan nadir bir özel okuldur. Yürüttüğümüz akreditasyonlar kapsamındaki tüm öğrencilerimiz, ilerleyen eğitim hayatlarında dünya genelinde en seçkin eğitim kurumlarına kolaylıkla entegre olabilmektedirler.

 

 

Kadrosunda yurt içi ve yurt dışı kariyer danışmanı bulunan Fikir Koleji; öğrencilerin yetenekleri, kişilik özellikleri, değerleri, ilgi alanları ve kariyer gereksinimleri doğrultusunda ileride ulaşabilecekleri hedeflerini belirlemeyi ve bu konuda ihtiyaç duydukları her türlü desteği vermeyi amaçlar.

FİKİR KOLEJİ ile ilgili görsel sonucu

Her Fikir'li, özgüvenini arttıran ve liderlik özelliklerini geliştiren, 10’un üzerinde eğitici kol etkinliğinden istediğini seçme şansına sahip oluyor.

 

 

ARTUKLUHABER AJANSI-ANKARA

HABER;ABDULLAH ORTAÇ


18.6° / 8.1°
  • BIST 100

    9079,97%3,1
  • DOLAR

    32,36% 0,15
  • EURO

    34,94% -0,30
  • GRAM ALTIN

    2323,95% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00