FOTOĞRAF KARİKATÜR VE ŞİİR YARIŞMASINDA ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

FOTOĞRAF KARİKATÜR VE ŞİİR YARIŞMASINDA

16.06.2015 10:55:57 0
FOTOĞRAF KARİKATÜR VE ŞİİR YARIŞMASINDA ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

Amasya Uluslararası Atatürk Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri kapsamında misafir halk dansları grupları gösterileri ve Fotoğraf, Karikatür ve Şiir Yarışması ödül töreni gerçekleştirildi. Programlara Vali İ. Halil Çomaktekin, Belediye Başkanı Cafer Özdemir, Vali Yardımcıları Nevzat Sinan, İrfan Demiröz, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Çıttir, Amasya Eski Milletvekili Avni Erdemir, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehzadeler Gezi Yolunda düzenlenen ve halkımızın yoğun ilgi gösterdiği misafir halk dansları gösterilerinin ardından Bimarhane’de gerçekleşen Fotoğraf, Karikatür ve Şiir Yarışması ödül töreninde konuşan Belediye Başkanı Cafer Özdemir böyle güzel bir organizasyonda vatandaşlarımızla bir araya gelmekten memnuniyet duyduklarını ifade ederek, geceye katılanlara teşekkür etti. Konuşmanın ardından Grup Deliband birbirinden güzel eserlerini seslendirdi.  

Programda daha sonra finale kalan şiirler Uğur Arslan tarafından okundu ve dereceye girenler jüri tarafından belirlendi. Dereceye girenlere Vali Çomaktekin ve protokol üyelerince ödüllerinin verilmesinin ardından konuşan Çomaktekin "Bugün çok güzel bir kültür ve sanat gecesi yaşadık. Şairlerimiz duygu yüklü harika eserler ortaya çıkarmışlar. Fotoğrafçı arkadaşlarımız da aynı şekilde Amasya'yı farklı açılardan en iyi şekilde yansıtmaya çalışmışlar, kendilerini kutluyorum. Ayrıca sanata, şiire ve kültüre karşı çok duyarlı bir belediyecilik hizmeti yürütülüyor. Bu anlamda Belediye Başkanımızı kutluyor, emeği geçen bütün belediye personeline şükranlarımı sunuyorum." dedi. Program hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle sona erdi.

ARTUKLU HABER AJANSI-AMASYA


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04