Fox Tv’nin Savaşcı oyuncusu Taner Şahin İle Röportaj

Fox Tv’de yayınlanan Savaşçı dizisinde oyunculuğu ile Dikkatleri toplayan genç oyuncu Taner Şahin gazeteci Aslan Sayım’a konuştu. Çok özel röportaj sizlerle

Magazin 1.09.2020 12:17:00 0
Fox Tv’nin Savaşcı oyuncusu Taner Şahin İle Röportaj

Fox Tv’de yayınlanan Savaşçı dizisinde oyunculuğu ile Dikkatleri toplayan genç oyuncu Taner Şahin gazeteci Aslan Sayım’a konuştu. Çok özel röportaj sizlerle... 

 

Taner Şahin kimdir bizlere kendinden bahseder misin? Oyunculuk serüvenin ilk nasıl başladı?

 

Taner Şahin: Tv karşısındaki serüvenim ünlü bir fast food reklamında oynamamla başladı, daha doğrusu beni ön plana çıkardı. Arkası geldi onlarca firmanın reklam filminde oynadim. 2015 yılında " Diriliş Ertuğrul " dizisinde Kargın karakterini oynadım. Aynı dönemde "Hile" internet dizisine başladık, bir oyun firmasının CEO su David Martin karakterini  oynadım. Dizi üç sezon sürdü, yurt dışında 16 ödül aldı. Türkiye'de dikkatleri üzerine çekti ve Blu TV de yayınlanmaya başlandı. Sonrasında aynı dönemlerde "Fazilet  Hanım ve Kızları" dizisinde Tayfun karakteri ile izleyicinin karşısına çıktım. Son dönemde ise Fox TV nin başarılı dizisi "Savaşçı" da Üsteğmen Gökhan Toprağı canlandırıyorum izleyenlerin takdirini sevgisini topladıgima inanıyorum. Çünkü İzleyiciden  çok güzel mesajlar aldım ve almayada devam ediyorum. Her sektörde olduğu gibi Covid salgını "Savaşçı" dizimizide etkiledi. Sürpriz bölümler yakında ekranlara gelecek . İlk sinema filmim " Pi Sonsuzluk" oldu. Caner karakterini canlandırdım. Ama asıl hayalimi "Begen Film" sahibi ,değerli abim Metin Begen sayesinde gerçekleştirdim. Hem senaryo ekibinde yer aldığım, hemde başrolünü paylaştığım  "Kaygısız Baş" sinema filmimizin çekimlerini Ürgüp'te ve İstanbul'da gerçekleştirdik.

 

İlk oyunculuk deneyiminde çok zorlandın mı? 

 

Taner Şahin: Doğaçlama Tiyatro ile başladım sahnelere bu bir avantajdır. Doğaçlama yapan oyuncu hem ekranda hem sahnede yanlış yaptığında durumu rahat kurtarabiliyor. İlk deneyimim reklam filmiydi zorlanma değil ama heycan vardı ve bir ömürde hiç eksik olmasın. Asla "bu işi dört dörtlük yapıyorum" demedim ve demiyeceğim. Ömrümün sonuna kadar öğrenerek,üzerine ekleyerek ilerlemek istiyorum.

 

Oyunculuğa yeni adım atacak tecrübesiz oyuncu adaylarına tavsiyelerin ne olur?

 

Taner Şahin: Çok mesaj alıyorum o arkadaşlarlardan. Çok hevesliler anlayabiliyorum. Öncelikle iyi bir kurumdan eğitim alsınlar ve sektörde bolca olan dolandırıcı ajanslardan uzak dursunlar. Para kaptırmasınlar. Bunu Anadolu'da çok yapıyorlarmış. Dikkat etsinler.

ARTUKLU HABER AJANSI-İSTANBUL

 

 


23.9° / 12.1°
  • BIST 100

    10247,8%-0,86
  • DOLAR

    32,25% 0,06
  • EURO

    34,72% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2400,38% 0,31
  • Ç. ALTIN

    3892,73% 0,00