Fransızlar,Muslera`ya Hayran Kaldı

Galatasaray`ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, Fransa - Uruguay maçında gösterdiği performansla Didier Deschamps`ı büyüledi.

Spor 7.06.2013 07:19:44 0
Fransızlar,Muslera`ya Hayran Kaldı

Güney Amerika turunda olan Fransa, hazırlık mücadelesinde Uruguay Milli takımıyla karşı karşıya geldi. Galatasaray`ın başarılı file bekçisi Fernando Muslera`nın kalesini koruduğu Uruguay, Fransa`yı Luis Suarez`in attığı tek golle 1-0 mağlup etti.

Karşılaşmada en yüksek notu alan 2 oyuncudan birisi olan Muslera, Fransız basınının, "Monaco, Muslera`yı istiyor" iddialarını daha da güçlendirmiş durumda. Özellikle ilk yarıda daha etkili olan Fransa Milli takımı Fernando Muslera`yı bir türlü geçemezken, ikinci Suaeriz`in attığı golle Uruguay karşılaşmadan galip ayrıldı.

"MUSLERA MÜKEMMELDİ"

Her iki Milli takım teknik direktörü de mücadelenin sonunda Muslera`ya övgü yapmadan geçmedi. Uruguay Milli takımı teknik direktörü Oscar Tabarez, "Genel olarak dağınık bir görüntü ortaya koyduk. Fransa, özellikle ilk yarıda topa çok fazla sahip oldu ama Muslera`nın mükemmel performansıyla oyunda kalmayı başarıp galip geldik" ifadelerini kullandı.

Fransa Milli takımı teknik direktörü Didier Deschamps ise, "İyi işler yaptığımızı düşünüyorum. Bir çok pozisyonumuz vardı ama Muslera`nın kaledeki performansı maçın belirleyici noktası oldu. Ardından Suarez`in golü geldi" yorumunda bulundu.

Fransızlara göre Monaco, yakın zamanda sarı kırmızılı kulübün kapısını çalacak. "Her oyuncunun bir değeri vardır" diyen Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Muslera için en az 20 milyon euro bonservis ücreti belirlemiş durumda.


25.2° / 13.9°
  • BIST 100

    10218,58%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88