FUTBOLDA ALİAĞA FIRTINASI DEVAM EDİYOR...

Futbol İzmir 1. Amatör Küme, 1. Grupta mücadele eden Aliağaspor, Yeni Foçaspor`u 2-0 mağlup ederek en yakın rakibiyle puan farkını 10`a çıkardı.

Spor 20.12.2013 16:29:42 0
FUTBOLDA ALİAĞA FIRTINASI DEVAM EDİYOR...

Futbol İzmir 1. Amatör Küme, 1. Grupta mücadele eden Aliağaspor, Yeni Foçaspor`u 2-0 mağlup ederek en yakın rakibiyle puan farkını 10`a çıkardı. Hafta sonu oynanması gereken ancak Açıköğretim Sınavları nedeniyle ertelenen AliağaSpor- Yeni FoçaSpor karşılaşması Aliağa şehir Stadında oynandı. Rakibini 2-0 yenerek play off yolunda büyük bir avantaj sağlayan ev sahibi yeşil beyazlı takım bu maçla yenilmezlik serisini de 9’a çıkarmış oldu. Yeşil beyazlı taraftarlar da soğuk havaya rağmen takımını 90 dakika coşkulu destekle yalnız bırakmadı.

Aliağaspor, 35. dakikada ilk golünü Kaptan Zeki`nin asistinde topla buluşan Erdi`yle kaydetti:1-0. Yeşil Beyazlı takım ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıda da etkili oyununu sürdüren AliağaSpor, 80. dakikada penaltı kazandı. Atışı kullanan Zeki topu Yeni Foça ağlarına göndererek maçın skorunu belirledi: 2-0

 

STAT               : Aliağa Şehir Stadı

HAKEMLER : Volkan Yanç, H. Kıvanç Durmaz, Murat Sel

ALİAĞASPOR:  Hasan, Oğuz, Yusuf, Doğan,  Esen, Felek, Erdi(Dk 77 Eray), Oktay, Umut(Dk 65 Semih), Zeki (Dk 86 Celal), Mehmet Ateş

YENİFOÇA SPOR: Tuncay, Melih (Dk 42 Çağrı), Fikret, Sadullah,  Çetin, Ahmet, Semih, Umut, Necati, Altan, Özgür

GOLLER: Dk 35 Erdi, Dk 80 Zeki (Aliağaspor) 

SARI KARTLAR: Doğan, Mehmet Ateş (Aliağaspor); Özgür, Çağrı (Yenifoça Spor)

KIRMIZI KART: Yok

 

ALİAĞASPOR ANTRENÖRÜ ALPER PEKER: PLAY OFF`A HAZIRLANIYORUZ

Aliağaspor Antrenörü Alper Peker, “Bundan sonraki hazırlıklarımızı play off için yapacağız. Play off’larda Aliağa’yı hak ettiği Süper Amatör Lige çıkarmak istiyoruz. Oyuncularıma, yöneticilerimize ve taraftarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

YENİ FOÇASPOR ANTRENÖRÜ BÜLENT BEYİT: “FIRSATLARI KAÇIRDIK”

Yeni Foça Spor Antrenörü Bülent Beyit “Yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik. Aliağa Spor’u galibiyetlerinden dolayı kutluyor ve play off’larda da başarılar diliyoruz” dedi.

 

TURGAY CEYLAN: “ALTYAPIDAN YETİŞEN SPORCULARIMIZ MUTLU EDİYOR”

Aliağa Spor Kulübü Basın Sözcüsü Turgay Ceylan, Yeni Foça Galibiyetinden dolayı oyuncuları ve teknik ekibi kutladı. “Takımımız, Süper amatör yolunda bir engeli daha aşarak yoluna devam ediyor. Ligin bitmesine az bir süre kala  ligde 2. ile aramızda 10 puan fark oluştu. Takımızda oynayan bir çok futbolcumuzun alt yapıdan yetişerek A takıma çıkmalarından dolayı mutluluğumuz artıyor. Bu oyuncularımızın yetişmesinde emeği olan hocalarımıza ve sporcu ailelerine çok teşekkür ediyoruz. Hafta sonu oynanacak olan Bergama Gençlerbirliği maçında takımıza başarılar diliyoruz.” dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-İZMİR7ALİAĞA


19.9° / 10.4°
  • BIST 100

    10268,14%-0,09
  • DOLAR

    32,23% -0,29
  • EURO

    34,78% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2417,41% 1,01
  • Ç. ALTIN

    3897,47% 0,30