GAFFUR UZUNER,``GEZELİM GÖRELİM``DE ALTINDAĞ`I TANITTI

Gafur Uzuner karış karış Türkiye`yi geziyor; cennet ülkemizin eşsiz güzelliklerini, renklerini, seslerini, insan hikayelerini, yöresel lezzetlerini, halayını, horonunu, zeybeğini, türküsünü, bayramını, düğününü, deresini, tepesini, denizini, takasını sami

14.12.2015 13:07:30 0
GAFFUR UZUNER,``GEZELİM GÖRELİM``DE ALTINDAĞ`I TANITTI

Gafur Uzuner karış karış Türkiye'yi geziyor; cennet ülkemizin eşsiz güzelliklerini, renklerini, seslerini, insan hikayelerini, yöresel lezzetlerini, halayını, horonunu, zeybeğini, türküsünü, bayramını, düğününü, deresini, tepesini, denizini, takasını samimi ve eğlenceli sunumuyla sizlerle paylaşan Gaffur Uzuner, bu kez Program çekimleri için Ankara'nın  Altındağ ilçesindeydi.

Ekranların sevilen ismi Gafur Uzuner, sunuculuğunu yaptığıvr Kanal A  Tv'de yayınlanan  Gezelim Tozalım programı için bu sefer soluğu Altındağ’da aldı. Tarihi ve kültürel mekânlarıyla Ankara’nın incisi Altındağ’ı tanıtan Gaffur Uzuner, keyifli bir programa daha imza attı.
Gafur Uzuner, her bir köşesi tarih her bir köşesi kültür kokan Altındağ’ı anlata anlata bitiremedi. 2 gün süren çekimlerde Mehmet Akif Ersoy Evi’nden Ankara Kalesi’ne, Taceddin Dergâhı’ndan, Ulucanlar Cezaevi Müzesi’ne kadar birçok yeri gezen Uzuner, Altındağ’da dolu dolu bir program çekimi gerçekleştirdi. Uzuner, gerek Ulucanlar Cezaevi’ndeki gerekse Hamamönü’ndeki sanat sokağına adeta hayran kaldı. Altındağ Belediyesi’nin gerçekleştirdiği restorasyon çalışmalarını yakından inceleme fırsatı bulan Uzuner, programda Altındağlı vatandaşlarla  samimi sohbetlerine de yer verdi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER:ABDULLAH ORTAÇ


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19