GALATASARAY : 0 TRABZONSPOR: 3

Spor Toto Süper Lig`in 10. haftasında yeni teknik direktörü Ersun Yanal ile çıkan Trabzonspor, Galatasaray`ı mağlup etmeyi başardı.

Spor 22.11.2014 23:03:29 0
GALATASARAY : 0   TRABZONSPOR:  3

Spor Toto Süper Lig`in 10. haftasında yeni teknik direktörü Ersun Yanal ile çıkan Trabzonspor, Galatasaray`ı mağlup etmeyi başardı.

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig`in 10 haftasında Türk Telekom Arena`da Galatasaray`a konuk oldu. Karşılaşmaya tutuk bir şekilde başlayan bordo mavililer maçın ilk yarısının ilk bölümünde Galatasaray`ın cılız ataklarını savuşturmayı başardı. İlk yarının ortasında oyuna ortak olduğunu gösteren bir futbol sergilemeye başlayan Trabzonspor beklediği golü ilk yarıda bulamadı. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 eşitlikle sona erdi.

Trabzonspor maçın ikinci yarısında daha etkin bir oyun ortaya koydu. 58. ve 76. dakikalarda Medjani`nin golleri ile 2-0`lık avantaj sağlayan bordo mavili takım maçın 86. dakikasında da Yusuf Erdoğan`ın attığı muhteşem  golle skoru 3-0`a taşıdı. Bu aynı zamanda maçın skoru oldu. Trabzonspor, İstanbul deplasmanından 3 puanı 3 golle alarak önemli bir  başarıya imza attı.

Spor Toto Süper Lig`de Galatasaray ile Trabzonspor arasında oynanan karşılaşmada Selçuk İnan krizi yaşandı! Trabzonspor`un 2-0 öne geçmesinin ardından önce Cesare Prandelli`yi hedef alarak istifaya davet eden sarı-kırmızılı taraftarlar daha sonra da Selçuk İnan`ı protesto etmeye başladı. Selçuk İnan`ın her topla buluşmasında ıslıklar ile protesto eden sarı-kırmızılı taraftarlar daha sonra da Burak Yılmaz`a tepki gösterdi. Yaklaşık 5 dakikada Selçuk İnan`a ıslıklar ile protesto eden sarı-kırmızılı taraftarlar arasında fikir ayrılığı da yaşandı. Karşılaşmanın son 10 dakikalık bölümünde bir kısım sarı-kırmızılı taraftarlar Selçuk İnan`ı ıslıklar ile protesto ederken; bir kısım sarı-kırmızılı taraftarlar ise Selçuk İnan`a destek tezahüratlarında bulundu.

Maçta sık sık ıslıklarla Futbolcuları protesto eden Galatasaray taraftarları,Yönetim aleyhine de sloganlar atarak,Prtotesto etti.Maçın bitiminde ise soyunma odasına giden Trabzonsporlu Futbolcuları ayakta alkışlayarak destek verdi.

Maçta ilk 60 Dakikada oynatılmayan Sneijder maçın 60 dakikasında oyuna alındı.ancak O da etkili olamadı.

Galatasaray ise kendi taraftarlarını değil,rakip taraftarları sevindirmeye devam ediyor.

 

Galatasaray`ı attığı iki golle yıkan Carl Medjani maç sonunda açıklamalarda bulundu. Yayıncı kuruluşa konuşan Medjani şunları söyledi:

 

 ``Duran toplarda 2 gol , sene başından beri duran toplarda gol atabiliyorum.İlk gol Fatih Atik`in mükemmel ortasından sonra kaleciyi ters durumda yakaladım.İkinci golü biraz kurnazca topa son vuruşta golü yakaladım.Benim özelliğim ve hocamızın bu durumu hatırlatmasının peşinden duran toplara ağırlık verdik , ve bu sonuca ulaştık.Tabiki kulübümüz adına yeni bir sayfa açıyoruz, Vahid Halilhodzic gitti ve yeni hocamız geldi , bu galibiyeti alarak yeni bir başlangıç yaptık.Samimi konuşmam gerekirse Ersun Yanal ile çok çalışma ve sohbet etme şansı bulamadım. Ancak bundan sonra ki süreçte bunu daha iyi göreceğiz.Tabiki sizlere teşekkür ediyorum.Bu galibiyeti Trabzonspor ve Cezayirli taraftarlarımıza armağan ediyorum``dedi.

GALATASARAY 2.BAŞKANI YAŞAMAN`DAN MAÇ SONU AÇIKLAMA

Galatasaray 2. Başkanı Hamdi Yasaman, Trabzonspor`a 3-0 mağlup oldukları maçın ardından açıklamalarda bulundu. İstifa seslerinin normal olduğunu kaydeden Yasaman, "İnşallah Anderlecht`i yenerek yolumuza devam edeceğiz. Sneijder`i herhalde, Anderlecht maçı için oynatmadı. 3 tane yiyince istifa diye bağırmaları normal. Şu anda ne olacağını bilmiyoruz. Böyle mağlubiyetler olabilir. İstifa etmez, mağlubiyetler normal. Galatasaray`ın konsantrasyonu herhalde Avrupa maçı içindi. Böyle bir şey olabilir, ama bu kadar da beklenen bir sonuç değil. Bugün galip gelsek, Anderlecht maçı için moral olurdu. Anderlecht`i yenip, bunu telafi edeceğiz" ifadelerini kullandı.


 


32.3° / 20.7°
  • BIST 100

    9829,19%-0,63
  • DOLAR

    34,14% 0,05
  • EURO

    38,25% 0,62
  • GRAM ALTIN

    2935,14% 0,66
  • Ç. ALTIN

    4867,96% 0,39