Garnier Bakım Ürünleri

Garnier Fransa?da ilk kurulduğu yıllarda, saç boyası üretimi ile işe başlamıştır. Zaman içerisinde, üretim kalitesi ve artan talep, markanın farklı alanlarda üretim yapmasını sağlamıştır.

Tanıtım Yazısı 29.01.2020 12:17:31 0
Garnier Bakım Ürünleri

 

Garnier Fransa’da ilk kurulduğu yıllarda, saç boyası üretimi ile işe başlamıştır. Zaman içerisinde, üretim kalitesi ve artan talep, markanın farklı alanlarda üretim yapmasını sağlamıştır. Saç, cilt, makyaj ve güneş bakım ürünlerinde üretim faaliyetlerini sürdürmektedir. Markanın en önemli özelliği, tüm üretim aşamalarında çevreci yaklaşımlar göstermeleridir. Doğal ürün kullanımı ve çevreye zarar vermeyen üretim aşamaları söz konusudur.

 

Garnier Saf Ve Temiz

Garnier bakım ürünlerinde, saç boyası, deodorant, maske, roll on, makyaj temizleme ürünleri öne çıkar. Garnier cilt bakım ürünlerinde, kuru, yağlı, karma ciltler için farklı çözümler sunmaktadır. Her yaş kesiminden her cilt yapısına uygun ürün çeşitleri ile Cosmetica Kozmetik Sitesi, zengin içerik sunar. Markanın, en önemli özelliği, paketleme aşamasına kadar olan süreçte bile doğaya saygılı bir davranış sergilemesidir. Markanın güneş bakım ürünlerinde de cilt ve yaş gruplarına uygun içerikler bulunur. Güneş öncesi ve güneş sonrası bakım ürünlerinde tercih edilen markalar arasındadır. Garnier Ürünlerine kolay erişim için, https://www.cosmetica.com.tr/garnier/  sitesinin ziyaret edilmesi önerilir.

?


Anahtar Kelimeler: Garnier Bakım Ürünleri
29.7° / 20.1°
  • BIST 100

    9777,46%-0,53
  • DOLAR

    34,16% 0,08
  • EURO

    38,11% -0,21
  • GRAM ALTIN

    2913,97% -0,65
  • Ç. ALTIN

    4899,30% 0,64