GAZETECİ -YAZAR BARIŞ DERNEĞİ GENEL BAŞKANI CEMİL AYDOĞAN HASTANEDEN TABURCU OLDU

15 gündür; Mardin Park Hastanesi`nde yoğun bakım ve Normal oda servis`inde, tedavi gören Gazeteci yazar, Aktivist ve Barış Derneği Başkanı "Cemil AYDOĞAN" bugün saat 15 itibariyle Hastaneden taburcu oldu.

28.05.2020 18:16:21 0
GAZETECİ -YAZAR BARIŞ DERNEĞİ GENEL BAŞKANI CEMİL AYDOĞAN HASTANEDEN TABURCU OLDU

15 gündür; Mardin Park Hastanesi'nde yoğun bakım ve Normal oda servis'inde, tedavi gören Gazeteci yazar, Aktivist ve Barış Derneği Başkanı "Cemil AYDOĞAN" bugün saat 15 itibariyle Hastaneden taburcu oldu.

 

Barış Derneği Genel Başkanı ve sayın Cumhurbaşkanın; kanaat önderi, sürekli Basın kartı statüsüne; Sahip olan;
Aydoğan hastalığı ile ilgili, bir teşekkür mesajı yayınladı.


Teşekkür Mesajında, Mardin İl Sağlık müdürü; Saffet Yavuz'un, il içinde,il dışında kendisi için; tüm sağlık yöntemlerini kullanarak, can siperane, bir Şekilde çaba sarf eden, yoğun çabalarından dolayı, sayın "Saffet Yavuz'a" hem kurumsal; hemde şahsi bir minnet ile Teşekkür ediyorum.açıklamasında bulundu.


Mardin Park hastanesi, Halka ilişkiler Müdürü sayın "Sadettin Ersöz"e, Anestezi Uzmanı, Dr Sayın "Emine All,a, Sorumlu Dr.Ali "Rıza Şeren"e, kurumsal ve şahsiyet olarak teşekkür açıklamasında bulundu.


Hastane emekçilerin den,


Hemşire "Kübra Dündar"


Hemşire "Medine Eye" Hemşir "Ersin Anlayışlıoğlu"Hemşir ''Yasin Baran"a, Hemşire "İpek Bubeklu"ya,


Hastane pesonelerinden


Sayın "Hüseyin Özdemir"e,ve Sayın "Sultan Gün"e ve 15 gün boyunca hastane' de bizi yalnız bırakmayan binlerce akraba, ve gerçek dostlara, yüzbinlerce Telefon; ve yorumlar ile benimle ile zorlu bir hayatı paylaşma cesaretine sahip olan değerli halkımıza Teşekkür ediyorum açıklamasında bulundu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/KIZILTEPE

 

 


24.4° / 13.2°
  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,49% 0,04
  • EURO

    34,69% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2501,13% 0,69
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22