GAZETECİ ADNAN AVUKA`DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Artuklu İlçesi Kaymakamı Şakir Öner Öztürk ve Gazeteci Adnan Avuka?nın katkıları ile çiftin bütün evlilik masrafları karşılandı.

29.05.2016 11:50:42 0
GAZETECİ ADNAN AVUKA`DAN ÖRNEK DAVRANIŞ
Artuklu İlçesi Kaymakamı Şakir Öner Öztürk ve Gazeteci Adnan Avuka’nın  katkıları ile çiftin bütün evlilik masrafları karşılandı. 
Mardin’de engelli gençlerin aşkı evlilikle sonuçlandı. Mardin’de yaşayan engelli çift Kevser Muslu ve Ferit Akıncı hayırseverlerin katkıları ile dünya evine girdi. 10 yıldır aşk yaşayan ve maddi imkânsızlıklar nedeniyle evlenemeyen çiftin yardımına hayırseverler yetişti.
Artuklu İlçesi Kaymakamı Şakir Öner Öztürk ve Gazeteci Adnan Avuka’nın  katkıları ile çiftin bütün evlilik masrafları karşılandı. Bilen tesislerinde yapılan düğünde bir araya gelen Ferit ve Kevser büyük mutluluk yaşadı. Düğüne katılan damat ve gelinin yakınları mahalli sanatçı Şehmus Alparslan’ın Türkçe, Kürtçe, Süryanice ve Ermenice türkü ve şarkılar eşliğinde halaylar çekerek eğlendi.
Engelli çiftin düğününe katılan Artuklu Kaymakamı Şakir Öner Öztürk, engelli çiftte altın takarak tebrik etti.
Engelli çifttin mutluluklarına şahit olduğunu belirten Artuklu İlçesi Kaymakamı Şakir Öner Öztürk, hayırlı bir işe vesile olduklarını belirterek, çiftimizin bütün ihtiyaçlarını karşıladıklarını söyledi.
Gençlerin evlenmesine vesile olan Gazeteci Adnan Avuka ise, Sevdaya ve aşka herkes hürmet etmek mecburiyetin olduğunu söyledi. Avuka “ Gençler birbirlerine çılgınlar gibi seviyorlar. Muratlarına erdirmek en büyük savaptır. Ben sadece insanlık adına görevimi yaptım. Bu gençlere iş bulmakta Sayın Valimizin görevidir. Onları yalnız bırakmayalım. Onlara destekm olalım.”dedi
Mutlu olduklarını ifade eden Ferit ve Kevser çifti evliliklerine vesile olan Kaymakam Şakir Öner Öztürk ve gazeteci Adnan Avuka’ya  teşekkür ettiler. 
 
,
 
ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/ARTUKLU

28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04