GAZETECİ-YAZAR BÜLENT TEKİN`DEN SELAHADDİN DEMİRTAŞ AÇIKLAMASI

Gazeteci-Yazar Bülent Tekin HDP Genel Başkanlık seçimi sürecine ilişkin değerlendirmede bulunarak,Selahaddin Demirtaş`ın adaylığı konusunda ezber bozan açıklamalarda bulundu.

Gündem 17.01.2018 20:33:21 0
GAZETECİ-YAZAR BÜLENT TEKİN`DEN SELAHADDİN DEMİRTAŞ AÇIKLAMASI

Gazeteci-Yazar Bülent Tekin HDP Genel Başkanlık seçimi  sürecine ilişkin değerlendirmede bulunarak,Selahaddin Demirtaş'ın adaylığı konusunda ezber bozan açıklamalarda bulundu.

 

Gazeteci-Yazar  Bülent Tekin açıklamasında;

 

''Selahattin Demirtaş'ın adaylığı konusundaki imza kampanyaları dahil destek girişimlerini olumsuz görmesine katılmıyorum. HDP'ye gönül vermiş, üyesi ya da HDP'li olmadığı halde mevcut durumdan dolayı en doğru siyaseti yaptığını düşündüğü için HDP'ye oy veren insanların çabası asla HDP'ye zarar verecek nitelikte değildir.Felakete gittiğimizi gören öylesine sadece oy verebilen milyonların başka ne türlü bir umudu olabilir?Bu topraklara demokrasiyi,barışı,özgürlüğü,insan haklarını getireceğine inandığı bir liderden neden vazgeçsin ki? Bu gemide hepimiz yaşıyoruz ve bu gemi batarsa hepimiz için felaket olur. O halde insanların bu zor günlerde sarıldığı bir mücadele tipi ve onu doğru yaptığına inandığı Selahattin Demirtaş'ın sırf hapiste olduğu için eşbaşkanlığı bırakmasına itirazı çok doğru bir davranıştır. Bu ülkenin aydınlarının, entelektüellerinin ve özellikle HDP kadrolarının yaklaşan kongrede Selahattin Demirtaş'ı ikna etmesini ben kendi adıma isterim ve bekliyorum.Bunlar benim kişisel görüşlerimdir.

Saygıyla arz ediyorum.

 

Bülent Tekin''Dedi

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI


25.1° / 13°
  • BIST 100

    9679,8%-1,37
  • DOLAR

    32,42% 0,04
  • EURO

    34,43% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2486,70% 0,16
  • Ç. ALTIN

    4085,85% 0,00