GAZİANTEP`TE HALKTAN BİR ADAY:MERYEM YILDIZ
1963 yılında Osmaniye?nin Bahçe ilçesinde dünyaya gelenve . 8 kardeşin en küçük kızı olan Meryem Yıldız?ın annesi Gaziantep?in Boyno mahallesindendir. 1986 yılında evlenerek Gaziantep?e yerleşen ve 5 Çocuk Annesı olan Meryem Yıldız,. Hasanbeyli ilköğretim
1963 yılında Osmaniye’nin Bahçe ilçesinde dünyaya gelenve . 8 kardeşin en küçük kızı olan Meryem Yıldız’ın annesi Gaziantep’in Boyno mahallesindendir. 1986 yılında evlenerek Gaziantep’e yerleşen ve 5 Çocuk Annesı olan Meryem Yıldız,. Hasanbeyli ilköğretim okulu mezunudur.
1993 yılının Ocak ayında küçük kızına konulan kanser teşhisi nedeniyle, 1997 yılına kadar İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi’nde tedavi maksadıylabulunan Yıldız,Hastanede kaldığı süre içerisinde motivasyon organizasyonları düzenleyerek hasta ve yakınlarının haklı takdirini kazandı.
. Gaziantep’e döndüğünde ise yine kendileriyle aynı kaderi paylaşan ailelerin teşhis ve tedavisi için maddi manevi yardımlaşma içinde olarak sosyal çevresini genişletmiştir. Dokuz Eylül Üniveriste Hastanesi yönetimiyle kurduğu yakın ilişki sayesinde birçok hastanın tedavisi için referans olmuştur. Ev hanımıyken 2001 yılında Sigortacı olarak iş hayatına atılan ve Kadınların iş ve meslek yaşamında aktif rol üstlenmeleriyle alakalı birçok seminer ve panelde yer almıştır.
Maddi imkânlardan yoksun ve sosyal yardıma muhtaç kişilerin sağlık raporu almaları konusunda ücretsiz destek olmuştur. Sevecen kişiliği ve alçak gönüllülüğüyle Gaziantep halkının sevilen yüzü olmuştur. Kişiliğin çok yönlülüğü ve bütünleştici özelliği nedeniyle esnaf, şoför, işçi kesimi ve çiftçilerin partisi gözetilmeksizin desteğini arkasına almıştır. 2014 yılında kurulan ve yaklaşık 50 ilde örgütlenen Hak ve Huzur Partisinin kurucu üyesi ve Gaziantep İl Başkanlığını yapmıştır. Gaziantep’in tüm ilçelerinde ve çevre illerde hızla teşkilatlanmış ancak 2001 yılından beri gönül verdiği Ak Parti için tüm teşkilatını arkasına alarak bu partiden istifa etmiştir. Ak Parti 2015 genel seçimleri için milletvekili aday adaylığını koymuştur. Aday adaylığını koyduğu müteakip günlerde yazılı ve sosyal medyada her kesimden halkın yoğun ilgi ve beklentisiyle karşılamıştır. Her türden siyasi görüş ve fikrin, kendi kişiliğiyle desteğini almış ve Ak Partiye kazandırmak adına yoğun çalışmalarına başlamıştır. Sadece işadamı, akademisyen ve bürokratların vekil olabileceği algısını yıkmak için halkın içinden ve halktan biri olarak hizmet adına yola koyulmuştur.
ARTUKLU HABER AJANSI-GAZİANTEP
-
1
"MARDİN OKUYOR" YARIŞMASININ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU
-
2
Doğan Bekin’ suni gübre de Yaşanan tedarik sorununu TBMM'ye Taşıdı
-
3
TBB, 88 BELEDİYEYE 90 HİZMET ARACI HİBE ETTİ
-
4
Mamak Belediyesi Makut Ekibine Kapsayıcı Afet Eğitimi
-
5
Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, Şehir Hastanesi İnşaatında İncelemelerde Bulundu
-
6
Mardin'de İç Sularda Av Yasağı 1 Nisan’da Başlıyor
-
7
ÇOLAKOĞLU METALURJİ’NİN YILDIZ ESKRİMCİLERİ TÜRKİYE’Yİ İSPANYA’DA TEMSİL EDECEK
-
8
MARDİN 1969 SPOR MENEMEN FK DEPLASMANINDAN 3 ALTIN PUANLA DÖNÜYOR
-
9
MİDYAT -DARGEÇİT KARAYOLUNDA 2 ARACIN ÇARPIŞMASI SONUCU 2 KİŞİ YARALANDI
-
10
24 İlde DEAŞ Düzenlenen Operasyonlarda 88 Şüpheli Yakalandı
-
11
Başkan Akgün Kanal 23'te 'Melisa İle Yaşama Dair' Programına Konuk Olacak.
-
BIST 100
15873,27%-1,56
-
DOLAR
44,44% 0,27
-
EURO
51,33% 0,20
-
GRAM ALTIN
6366,77% 1,94
-
Ç. ALTIN
10614,40% 0,00



