GAZİANTEPTEKİ TERÖR SALDIRISI YARALILARINA HASTANEDE ZİYARET

Başbakan Yardımcısı Şimşek ve Sağlık Bakanı Akdağ Terör Saldırısında Yaralananları Hastanede Ziyaret Ettiler

21.08.2016 10:10:56 0
GAZİANTEPTEKİ TERÖR SALDIRISI YARALILARINA  HASTANEDE ZİYARET
Başbakan Yardımcısı Şimşek ve Sağlık Bakanı Akdağ  Terör Saldırısında Yaralananları Hastanede Ziyaret Ettiler
 
Şahinbey İlçesi Beybahçe Mahallesinde bir düğüne yapılan bombalı terör saldırısının ardından Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ve Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ Gaziantep’e  geldi.

Menfur terör saldırısıyla ilgili olarak Valilikte oluşturulan Kriz Merkezinde Başbakan Yardımcısı Şimşek, Sağlık Bakanı Akdağ; Vali Ali Yerlikaya, Gaziantep Milletvekilleri; Abdulhamit Gül, Nejat Koçer, Canan Candemir Çelik, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve İl Emniyet Müdürü Erhan Gülveren ile birlikte bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdiler.
 
Daha sonra Başbakan Yardımcısı Şimşek ve Sağlık Bakanı Akdağ, terör saldırısında yaralanan vatandaşlarımızı tedavi gördükleri hastanelerde ziyaret ettiler.

Hastane çıkışında basın mensuplarına yaptıkları değerlendirmede Başbakan Yardımcısı Şimşek; "Olayla ilgili olarak bir Kriz Merkezi kuruldu. En sağlıklı açıklamaları Valiliğimiz yapacaktır. 
Şu anda bizim için önemli olan yaralılarımızın bir an önce sağlıklarına kavuşması, tedavi edilmesi, yaraların sarılmasıdır. Hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılarımıza Allah'tan şifa diliyorum" dedi.
 
Bakan Akdağ ise yaptığı değerlendirmede "Çok sayıda yaralımız var. Ayakta tedavi edilerek evlerine gönderilenler var. Valilikte bir Kriz Merkezimiz var. Bütün ihtiyaçları ve yaralıların da ihtiyaçlarını dikkatle takip ediyor. Gaziantep’in sağlık kapasitesi bütün yaralılarımızın tedavilerini gerçekleştirecek düzeydedir” dedi.
 
Açıklamaların ardından Başbakan Yardımcısı Şimşek ve Sağlık Bakanı  Akdağ, ziyaret ettikleri hastanelerde tedavi gören hastalarla ilgili olarak doktorlardan bilgiler aldılar. 

Yaralı vatandaşlarımıza ve ailelerine geçmiş olsun dileğinde bulundular. 
 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-GAZİANTEP

20.9° / 11.3°
  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07