Geleneksel PTT Sünnet Töreni

1953 yılında kurulan Posta Dağıtıcıları Sosyal Yardımlaşma ve Kanuni Haklarını Koruma Derneği; sosyal dayanışma ve yardımlaşma faaliyetleri kapsamında her yıl posta dağıtıcılarının, dağıtıcı yakınlarının veya durumu müsait olmayan ailelerin çocuklarını sü

Türk Dünyasından Haberler 29.06.2013 15:09:38 0
Geleneksel PTT  Sünnet Töreni

1953 yılında kurulan Posta Dağıtıcıları Sosyal Yardımlaşma ve Kanuni Haklarını Koruma Derneği; sosyal dayanışma ve yardımlaşma faaliyetleri kapsamında her yıl posta dağıtıcılarının, dağıtıcı yakınlarının veya durumu müsait olmayan ailelerin çocuklarını sünnet töreni PTT Ahlatlıbel Tesislerinde gerçekleştirildi.

27 Haziran 2013 tarihinde PTT Ahlatlıbel Sosyal Tesislerinde Gerçekleştirilen sünnet Töreni etkinliğine ilgi yoğun oldu.

Ahlatlıbel tesislerinde düzenlenen  etkinliğe;  PTT Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Yardımcısı Özay ATBAŞ ve Genel Müdür Yardımcısı  Ali İhsan KARACA, Kurul, Müşavirlik ve Daire Başkanları, sendika temsilcileri ile sünnet olan çocuklar ve aileleri katıldı.

Şölende  konuşma yapan Dernek Genel Başkanı  Hüseyin AKKAYA şölene verdiği desteklerden ve katılımlarından ötürü başta PTT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Osman TURAL olmak üzere Genel Müdür Yardımcılarına ve Kurul, Müşavirlik ve Daire Başkanlarına ve Emeği geçen herkese  teşekkür etti.

Daha sonra şölende bir konuşma yapan PTT Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Yardımcısı  Özay ATBAŞ “Böyle güzel etkinliklerde bulunduklarından ötürü Posta Dağıtıcıları Sosyal Yardımlaşma ve Kanuni Haklarını Koruma Derneği’ne teşekkür etti; ayrıca sünnet olan çocuklarımıza da geçmiş olsun dileklerini ileterek ailelerini tebrik etti.

Konuşmaların ardından PTT Genel Müdür Yardımcıları Özay ATBAŞ ve  Ali İhsan KARACA ile Kurul, Müşavirlik ve Daire Başkanları sünnet olan çocuklara çeşitli hediyeler verdi.
Şölen; sanatçılar tarafından verilen konserin ardından sona erdi.

 

ABDULLAH ORTAÇ(AHA)ANKARA


27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04