Gemlik Belediyesi 100 Kişiye İstihdam İmkanı Yarattı
Gemlik Belediyesi, ilçedeki işsizlik oranını azaltmaya yönelik çalışmaları kapsamında, Yazaki Otomotiv Fabrikası ile işbirliğine giderek yeni bir istihdam buluşması gerçekleştirdi.
Gemlik Belediyesi, ilçedeki işsizlik oranını azaltmaya yönelik çalışmaları kapsamında, Yazaki Otomotiv Fabrikası ile işbirliğine giderek yeni bir istihdam buluşması gerçekleştirdi.
Belediyenin ev sahipliğinde düzenlenen görüşmelerde Yazaki İnsan Kaynakları Sorumlusu Sevil Altın, Gemlik Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürü Nazan Erol ve Özel Kalem Müdür V. Nilüfer Tekin de yer aldı. Farklı pozisyonlar için personel alımı yapılacağı açıklanırken, başvuru yapan adaylar yerinde mülakata katılma fırsatı buldu. Değerlendirmelerin ardından 100 kişinin istihdam edilmesi planlanıyor.
Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, işbirliklerinin çok değerli olduğunu vurguladı. Başkan Deviren, Gemlik Belediyesi İstihdam Bürosu aracılığıyla binlerce Gemliklinin iş sahibi olduğunu belirterek çalışmaların devam edeceğini belirtti.
ARTUKLU HABER AJANSI-BURSA/GEMLİK
-
1
MAR-DAD'tan Hastanede Tedavi Gören Çocuklara Moral Ziyareti
-
2
ARALARINDA MARDİN'İN DE BULUNDUĞU 29 İL'DE DEAŞ OPERASYONU
-
3
MAÜ Öğrenci Kulüplerinden Ramazan’da Anlamlı Dayanışma
-
4
Gaziantep’te Mardinlilerin Buluşma Adresi MAREV
-
5
İhale Portal Hatay’da Üyeleriyle Buluştu
-
6
Sefo ve İrem Derici’den sürpriz düet
-
7
MARDİN VALİSİ TUNCAY AKKOYUN'DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
-
8
Yonca Evcimik'ten Biyografik Müzikali Geliyor
-
9
Aliağa’dan Midilli’ye Deniz Yolculuğu Başladı
-
10
HOLLANDA'DA “İKİ DİL, İKİ DÜNYA” PODCAST YARIŞMASI BAŞLADI
-
11
MTDF GENEL BAŞKANI ÖTER'DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
-
BIST 100
16119,15%-0,25
-
DOLAR
44,26% 0,01
-
EURO
51,26% -0,05
-
GRAM ALTIN
6404,70% -3,26
-
Ç. ALTIN
11186,94% 0,00



