GEMLİK BELEDİYESİ UĞUR BÖCEKLERİ KREŞİNDE MEZUNİYET COŞKUSU

Gemlik Belediyesi Uğur Böcekleri Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nde yılsonu gösterisi düzenlendi. Minikler, yıl boyunca hazırlandıkları oyun ve dans gösterilerini sahneledi.

BURSA 14.06.2024 09:16:00 0
GEMLİK BELEDİYESİ UĞUR BÖCEKLERİ KREŞİNDE MEZUNİYET COŞKUSU

Gemlik Belediyesi Uğur Böcekleri Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nde yılsonu gösterisi düzenlendi. Minikler, yıl boyunca hazırlandıkları oyun ve dans gösterilerini sahneledi. Kreş öğretmenleri tarafından hazırlanan programa Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Durmuş Uslu ve Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren katıldı. Aileler ise minikleri yalnız bırakmadı.
 

Programda konuşan Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, öğretmenlerin hiçbir zaman maddi sıkıntılar çekmemesi gerektiğini söyleyerek, “öğretmen iyi olursa gençliğimiz, çocuklarımız, geleceğimiz iyi olur. Bu temelden başlıyor. Bu yüzden anaokulları çok önemli” dedi.

Başkan Deviren şöyle konuştu: “Temel ahlak kurallarını burada öğreniyoruz. Eskiden anaokulları vardı ama farkında değildik. Anaokullarımızı ailelerimizin içinde yaşıyorduk. Babaanneyle, teyzeyle, dayıyla ve hakkı ödenmeyen komşuluklarla. Şu anda öyle bir şey yok. Bir yere taşınıyorsunuz, komşularınız hoş geldin bile demiyorlar. Bunların eksiklerini anaokulları dolduruyor. Çocuklarımızın güzel ahlaklı yetişmesi için mücadele eden, bu programı hazırlayan öğretmenlerimize ve perde arkasındaki herkese teşekkür ediyorum.”

Programın sonunda ilkokula başlayacak öğrenciler, sembolik mezuniyet belgesi aldılar. Ardından kep atan minikler, dev Atatürk bayrağı altında marşlar söyleyerek programı bitirdiler. Gururlanan veliler ise coşkulu alkışlarla miniklerin neşesine ortak oldular.,

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-BURSA/GEMLİK


38.6° / 25.9°
  • BIST 100

    10668,54%-0,11
  • DOLAR

    33,00% 0,38
  • EURO

    35,32% 0,13
  • GRAM ALTIN

    2455,11% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3987,57% 0,00