Gemlik Belediyespor’da Yeni Başkan Mustafa Duran oldu

Gemlik Belediyesi Ekler 10:34 (7 saat önce) Alıcı: bcc: ben Gemlik Belediyespor Kulübü’nde, genel kurul heyecanı yaşandı. Mustafa Duran’ın listesi oy birliğiyle seçildi.

BURSA 9.06.2024 17:33:00 0
Gemlik Belediyespor’da Yeni Başkan Mustafa Duran oldu

Gemlik Belediyespor Kulübü’nde, genel kurul heyecanı yaşandı. Mustafa Duran’ın listesi oy birliğiyle seçildi.
 

Kongreye Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren’in yanı sıra ilçe protokolünden çok sayıda isim katıldı. İlk olarak kürsüye gelen Başkan Deviren, uzun yıllardır sosyal etkinliklerin içinde olduğunu belirterek “Sanat ve sporun siyaseti olmaz. Bu etkinlikler bizleri bir araya getiriyor. TOGG fabrikasıyla, tarım, turizm ve sanayide gelişmiş bir kent olan ilçemizde, spor olarak daha ileride olmalıyız. Bulunduğumuz nokta ile yetinmeyip daha ileri gitmek için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Daha sonra söz alan Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı ve önceki dönem Gemlik Belediyespor Kulübü Başkanı Durmuş Uslu ise kulübü 1 milyon 50 bin lira borçla devraldıklarını, öncelikle mali disiplini sağladıklarını söyleyerek “yedi olan branş sayımızı 11’e, 500 olan sporcu sayımızı 1600’e çıkardık. Milli sporcu sayımızı ikiden 10’a çıkardık. Yaklaşık 4 bin çocuğumuza yüzme kursu verdik. İlçemizde uluslararası karate turnuvaları düzenledik. Kulübümüze 30 kişilik araç kazandırdık. Önceki belediye başkanımız Mehmet Uğur Sertaslan’a, belediye başkanımız Şükrü Deviren’e, sponsorlarımıza teşekkür ederiz” dedi.

Son olarak söz alan yeni başkan Mustafa Duran ise, “Kulübümüz kentimizin en değerli markalarındandır. Şahısların değil başarıların konuşulduğu, Atatürk'ün dediği gibi, zeki, çevik ve ahlaklı sporcular yetiştiren bir kulüp olmak amacımızdır. Belediye Başkanımız Şükrü Deviren'e, görevi devraldığımız Belediye Başkan Yardımcımız Durmuş Uslu'ya, kulübümüze emek veren ve katkı sağlayan tüm eski başkanlarımıza, yöneticilerimize, teknik ekibimize ve sporcularımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Yeni yönetim şu isimlerden oluştu: Mustafa Duran, Tarık Erdem, Sedat Gökalp, Gülhan Bütün,  Pelin Sarıkaya, İlhan Ermiş, Eray Bilgiç, Emrah Yıldırım, Hamit Alkan.

Yedek üyeler: Mustafa Emre Özgen, İsmail Yıldız, Kezban Ataş, Ahmet Hayri Akiz, Ceyhan Gündoğdu, Öner Cihan, Hakan Kurt, Cengiz Tümer, Nimet Gündoğdu

Denetleme kurulu: Musa Çiçek, Erol Coşkun, Mehmetşah Kızılaltun.

Yedek üyeler: Adnan Yiğit, İbrahim Atik ve Hasan Göçer.,

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-BURSA/GEMLİK


39.1° / 25.3°
  • BIST 100

    10471,30%0,76
  • DOLAR

    32,81% 0,06
  • EURO

    35,18% -0,10
  • GRAM ALTIN

    2452,64% 0,32
  • Ç. ALTIN

    3891,52% 0,00