GENÇ MARDİN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI İBRAHİM KÖSEN`DEN İLÇE TEŞKİLATLARINA ZİYARET

Ak Parti Mardin Milletvekili Aday Adayı İBRAHİM KÖSEN , teşkilat ziyaretleri kapsamında Ak Parti Midyat,Dargeçit,Ömerli ve Artuklu ilçe teşkilatlarını ziyaret etti.

Mardin 30.04.2018 17:58:16 0
GENÇ MARDİN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI İBRAHİM KÖSEN`DEN  İLÇE TEŞKİLATLARINA ZİYARET

Ak Parti Mardin  Milletvekili Aday Adayı İBRAHİM KÖSEN , teşkilat ziyaretleri kapsamında Ak Parti Midyat,Dargeçit,Ömerli ve Artuklu ilçe teşkilatlarını  ziyaret etti.

 

 

Aday Adaylığı başvurusunu yapmasının ardından kolları sıvayan  Ak Parti Mardin Milletvekili aday adayı İbrahim Kösen sabah saatlerinde ilk olarak,Başkan yardımcılığı görevini yürüttüğü Mardin Genç Müsiad'ı ziyaret etti.

 

Mardin genç MÜSİAD Başkanı Ömer Akdoğan'ı ziyaret eden  İbrahim Kösen,aday adaylığı sürecinde destek istedi. Kösen , Mardin'e  hizmet için bu yola çıktıklarını belirterek, "İnşallah bu görev bize nasip olursa Mardin'e güzel hizmetler yapma arzusu içerisindeyim" dedi. 

 

Daha sonra Midyat'a ilçesine giden İbrahim Kösen,Midyat Ak Parti ilçe Başkanı Melih Güneştan tarafından karşılandı.Midyat ilçe binasında,Başkan ve Yönetim kurulu üyeleri ve partililerle bir süre  sohbet eden Kösen,Aday adaylığı süreci hakkında bilgi vererek,kendilerinden destek istedi.Ak Parti Midyat  İlçe Başkanı Melih Güneştan ise   ziyaretinden ötürü Milletvekili Aday Adayı İbrahim Kösen'e  teşekkür etti.

 

Midyat İlçesinden,Dargeçit ilçesine geçen Ak Parti Mardin Milletvekili aday adayı İbrahim Kösen.Ak Parti Dargeçit ilçe Başkanlığını ziyaret ederek Başkan ve Yönetim kurulu üyeleri ile bir süre görüştü.Ziyaret sırasında Dargeçit ilçe Başkanı,İbrahim Kösen'e çalışmalarında başarı dileğinde bulundu.

 

AK Parti Mardin Milletvekili Aday adayı İbrahim Kösen,Dareçit ilçesinden,Ömerli ikçesine geçerek Ak Parti Ömerli ilçe Başkanı Mehmet Zeki İpekşen ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre sohbet etti çalışmaları hakkında bilgi veren Kösen ilçe teşkilatındna kendisine destek talebinde bulundu.

 

Ömerli ilçseinden Mardin Merkez ilçesi Artuklu ilçesine geçen İbrahim Kösen Ak Parti Artuklu ilçe binasına geçerek burada İlçe Başkanı Murat Bayar ile bir süre sohbet etti.Çalışmaları hakkında geniş  bilgi veren Kösen,Artuklu teşkilatından da adaylık sürecinde  kendisine destek talebinde bulundu

 

Yarın ilçe ziyaretlerine devam edecek olan,Mardin Milletvekil aday adayı İbrahim Kösen,yarınki ziyaretlerine Kızıltepe ilçesinden başlayarak,Nusaybin,Derik,Mazıdağı ve Savur ilçelerine ziyaretler  gerçekleştirmeyi planlıyor.

 

Ak Parti ilçe Başkanları ve teşkilat üyeleriyle görüşmeler yapan Kösen , aday adaylığı sürecinde destek istedi. Kösen hizmet için bu yola çıktıklarını belirterek, "İnşallah bu görev bize nasip olursa Mardin'e güzel hizmetler yapma arzusu içerisindeyim" dedi. 



Kösen Milletvekili seçilmesi durumunda vekaletin sahiplerine, teşkilatlara sahip çıkma ve birlikte çalışma sözü de vererek "İnşallah Kadim  şehrimizin sorunlarını istişare yaparak hep birlikte çözeceğiz" şeklinde konuştu. 


25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10320,00%1,59
  • DOLAR

    32,24% -0,03
  • EURO

    35,03% -0,07
  • GRAM ALTIN

    2467,52% 0,07
  • Ç. ALTIN

    3948,78% 0,00