GENÇ MARDİNLİLER`DEN İZMİR`DE GÜÇBİRLİĞİ

İzmirdeki Genç Mardinliler,İzmir Mardinliler Federasyonu (İMAF) Gençlik Kollarını kurarak,Güç birliğine gitti.

Polisiye Haberler 7.10.2013 07:13:28 0
GENÇ MARDİNLİLER`DEN  İZMİR`DE GÜÇBİRLİĞİ

İzmirdeki Genç Mardinliler,İzmir Mardinliler Federasyonu (İMAF) Gençlik Kollarını kurarak,Güç birliğine gitti.

Beşir Çoban liderliğinde biraraya gelerek,İlk toplantısını İMAF binasında gerçekleştiren  Mardinli gençler, seslerini  Tüm Türkiye`ye duyurmak iddiasıyla yola çıktuılar. İMAF Gençlik Kolları Başkanı Beşir Çoban, “Bugüne kadar adını bir çok alanda duyuran federasyonumuza güç vermek ve Mardin’imizin aydınlık yüzünü Ege`nin İncisi İzmir`de  temsili için yola çıktık” açıklamasında bulundu.

İzmir`de yaşayan Genç Mardinliler Daha etkin çalışmalarda bulunmak ve Mardin İli`nin tanıtımını yaparak ,7000 Yıllık Efsane kentin  Sevdasını yaşatabilmek amacı ile İMAF Gençlik Kollarını kuararak, Başkanlığına Beşir Çoban`ı seçti.
Gençlik Kolları Başkanlığı görevine seçilen Beşir  Çoban, İMAF’ın kuruluşuyla Mardinlilerin İzmir’de daha çok dikkat çeken bir noktaya geldiğinin altını çizerek, “İMAF, yaptıkları ile İzmir’de Mardinli hemşerilerimizin yüzü olacak, Gerek yazılı gerek görsel medyada sesini daha gür,çdaha etkili bir şekildeederek, İMAF’ımız, günden güne İzmir’in her tarafında duyulmakta ve tanınacak” açıklamasında bulundu.

Çoban, gençlik kolları çalışmasının biraz geç kalmış bir atılım olduğunu da belirterek, “Hepimiz kendi alanımızda kendimiz ve ülkemizin geleceği için kendi alanımızda muazzam çalışmalar yapıp, kentimize katkı koyacağız. Sadece Mardin’in değil; İzmir’in de sorunlarını gündemine alan ve gençlik dinamizmiyle çözüm yolları arayacağız” sözlerine yer verdi.


Gençliğin, hem devlet hem toplum adına geleceğin mirasçısı olduğunu vurgulayan Çoban, “Bu anlayışla, hep birlikte üreten ve hafızalarda yer eden bir çalışma yürüteceğiz” ifadesini kullandı.

İMAF Gençlik Kolları’nın İzmir’de Mardinliler adına bir ilk olduğunu dile getirerek, “Gençliğin gelecek adına söz ve karar sahibi olduğu, daha aydınlık, daha umutlu bir Türkiye dileğiyle, bu oluşumun hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.

İMAF Genel Başkanı Mehmet Şakin Irmak da, Tıoplantıda yaptığı konuşmasında gençlik kollarının kendilerine güç katacağını kaydederek,sözlerine şöyle devam etti:

“Çatımız altında toplanarak aynı hedef etrafında birleşenGenç kardeşlerimiz, açıkçası bana ve Kuruluşumuza  güç verdi, moral verdi. Burada genç ruhun bizi daha ileriye götüreceğine inanıyorum. Biz de, onların büyükleri ağabeyleri olarak Genç kardeşlerimizin yapacakları  çalışmalarında İMAF olarak  her türlü katkıyı sunmaya hazırız. Hep birlikte  daha iyi yarınlara ulaşacağımıza inanıyorum.”açıklamasında bulundu.

 


29.8° / 19.1°
  • BIST 100

    10895,2%1,45
  • DOLAR

    32,20% 0,14
  • EURO

    34,98% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2502,96% 0,01
  • Ç. ALTIN

    4013,53% 0,00