Gençlerbirliği, Birlik İçin Toplandı

Başkent Ankara’nın güçlü ekibi Gençlerbirliği Trendyol birinci lig de yeni sezon hazırlıklarının sonuna geldi.

31.07.2024 11:53:00 0
Gençlerbirliği, Birlik İçin Toplandı

Başkent Ankara’nın güçlü ekibi Gençlerbirliği Trendyol birinci lig de yeni sezon hazırlıklarının sonuna geldi. Yeni yönetim kadrosu ile sezona hızlı bir giriş yapacak olan başkent ekibi taraftar grupları ile bir araya gelerek birlik mesajı verdi.
 

Ankara Kulübü Genel Başkanı, aynı zamanda Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkan Vekili Dr. Metin Özaslan’ın ev sahipliğinde Ankara Konağı’nda gerçekleşen toplantı yönetim ve taraftarların birlikte yemek yemesi ile başladı. Başkent Kulübünün Yeni Başkanı Osman Sungur takımın 2024- 2025 sezonu için vizyonunu, hedeflerini ve yapılan çalışmaları anlattı.

Kulübü ciddi borç içinde aldıklarını ifade eden Sungur, kısa zamanda yaptıkları çalışmalarla mali yapıda önemli miktarda düzelme başarısını yakaladıklarını belirtti. Yeni sezon sponsorluk anlaşmalarının da müjdesini veren Sungur, kısa zamanda kulübü eski şaşalı günlerine döndürmek için gereken herşeyi yapacaklarını belirtti.

Sürpriz İsimler Var Açıklama Yok

Yapılan transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren Sungur, imzası atılanları açıklıyoruz. Ancak henüz imza aşamasında olan isimler konuşulunca aniden fiyat artırımı yapılıyor. Bu nedenle şimdi sizlerle isim paylaşamayacağım. Ama çok yakında hepimizi heyecanlandıracak isimleri sizinle paylaşacağım dedi.

Toplantıda söz alan taraftar gurubu temsilcileri de kulüp yönetiminden beklentilerini, taraftar olarak sorunlarını yönetimle paylaştı. Yeni sezonda kale arkası tribünlerinin kapatılarak tüm taraftarı tek bir tribünde toplama konusunda büyük oranda anlaşma sağlansa da tam bir karar çıkmadı.

Toplantı tüm taraftar grupları ve yönetimin Gençlerbirliği’nin başarısı için birlik beraberlik içinde olması mesajı ile tamamlandı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


Anahtar Kelimeler: Gençlerbirliği Birlik Toplandı
36.2° / 22.4°
  • BIST 100

    10110,2%2,82
  • DOLAR

    33,95% 0,23
  • EURO

    37,58% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2721,77% -0,02
  • Ç. ALTIN

    4445,97% 0,00