GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI AŞUT CİZRE KAYMAKAMI ARICAN`A TEŞEKKÜR ETTİ

Ak Parti Cizre Gençlik ilçe kolları başkanı M.Yekta Aşut,Engelli,İhtiyaç sahipleri ve yaşlıların yüzünü güldüren ilçe Kaymakamı ve Belediye başkan vekili Faik Arıcan`a çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Güneydoğu Bölge Haberleri 23.01.2019 22:01:49 0
GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI AŞUT  CİZRE KAYMAKAMI ARICAN`A TEŞEKKÜR ETTİ

Ak Parti Cizre Gençlik ilçe  kolları başkanı M.Yekta Aşut,Engelli,İhtiyaç sahipleri  ve yaşlıların yüzünü güldüren ilçe Kaymakamı ve Belediye başkan vekili Faik  Arıcan'a çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

 

Cizre ilçe gençlik kolları başkanı Aşut,Cizre  Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Faik  Arcan'ın talimatıyla   ilçede hayata geçirilen Proje kapsamında ilçede  "Evde Ücretsiz Berber" hizmeti başlatıldığını . Yaşlı, engelli, dışarı çıkamayacak durumda olan hastalar  için Cizre Belediyesi tarafından uygulanan “Evde Berber Hizmeti” projesini faaliyete geçiren ilçe Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Sayın Faik Arıcan tarafından görevlendirilen personeller düzenli olarak bu hizmetler sunuluyor,,  Bu çalışmaları sağlayan ilçe Kaymakamı ve Belediye Başkanı Sayın Faik Arıcan'a teşekkür ediyorum ''dedi.


Vatandaşlara yaşamının her alanında kolaylık sağlayacak farklı çalışmalar ile hizmet üretmeye devam eden Cizre Belediyesi, yaşlı, engelli ve hastalara yönelik "Evde Ücretsiz Berber" hizmeti sunuyor. Yaşlı, engelli, evinden çıkamayacak durumda olan hastalar  için Cizre Belediyesi “Evde Berber Hizmeti” projesini faaliyete geçirdi.


Cizre Kaymakamı  ve Belediye Başkan Vekili  . Faik ARICAN: "Engellilerimiz, yaşlı ve hastalarımız pek çok kişisel ihtiyaçlarını akrabalarının yardımı sayesinde yapmak zorunda kalıyorlardı. Biz de bir nebzede olsa onlara kolaylık sağlanmak için berber hizmeti konusunda bu insanlarımıza yardımcı olmak istedik ve bu projeyi başlattık." diye konuştu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ŞIRNAK/CİZRE


19.2° / 10.6°
  • BIST 100

    10276,90%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07