GENÇLİK VE SPOR BAKANI KASAPOĞLU MARDİN'DE...

Çeşitli programlara katılmak ve incelemelerde bulunmak üzere Mardin'e gelen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Mardin Havalimanında yetkililer tarafından karşılandı.

Mardin 13.02.2021 11:39:00 0
GENÇLİK VE SPOR BAKANI KASAPOĞLU MARDİN

Çeşitli programlara katılmak ve incelemelerde bulunmak üzere Mardin'e gelen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Mardin Havalimanında yetkililer tarafından karşılandı.

 

Bakanı Kasapoğlu, Mardin Havalimanı'nda Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş,,Ak Parti Mardin Milletvekili Cengiz Demirkaya ve Şehmus Dinçel,25. ve 26 Dönem Mardin Milletvekili  ve AK Parti MKYK Üyesi Orhan Miroğlu,ilçe Kaymakamları,Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar,Artuklu  Belediye Başkanı Abdulkadir Tutaşı,  Midyat  Belediye Başkanı Veysi Şahin , Dargeçit Belediye Başkanı  M.Cüneyt Aksoy, Ömerli Belediye Başkanı  Hüsamettin Altındağ, Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir İl Emniyet Müdürü Vekili M. İlker EMİR ,  ve kurum amirleri tarafından karşılandı.

 

Bakan Kasapoğlu ve beraberindeki heyet,Mardin Valiliğine geçerek Vali Mahmut Demirtaş ile bir süre görüştü.

 

Mardin'i çok önemsediklerini ifade eden Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu şunları kaydetti:

 

“Gençlerimizi tesislerle, salonlarla ve tüm imkanlarla buluşturacağız. Mardin ve ilçelerinde   çok önemli tesisleri birlikte inşa edeceğiz. Bu manada her tesisin bir de Genç Ofisi'nin olduğunu da vurgulamak istiyorum. Tüm tesislere hep birlikte sahip çıkacağız. Bu tesislerin bizim olduğunu, gençlerin olduğu bileceğiz. Buraları dolu dolu değerlendireceğiz.   Birlik ve beraberliğin bereketiyle de halkımızı, gençlerimizi her şeyin en güzeliyle buluşturacağız.”dedi.

Bir 2 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 


Anahtar Kelimeler: GENÇLİK BAKANI KASAPOĞLU MARDİN'...
32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19