GENEL SEKRETER ZİREK DENETLEMELERDE BULUNDU

Mardin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ahmet Zirek, belediye bünyesinde faaliyet gösteren Çocuk Kreşini ve Gıda Bankası?nı yerinde denetledi.

Mardin 14.11.2015 00:29:45 0
GENEL SEKRETER ZİREK  DENETLEMELERDE BULUNDU

Mardin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ahmet Zirek, belediye bünyesinde faaliyet gösteren Çocuk Kreşini ve Gıda Bankası’nı yerinde denetledi.

Mardin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ahmet Zirek, Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesinde açılan Kürtçe, Türkçe, Süryanice ve Arapça olmak üzere dört dilde faaliyet gösteren Çocuk Kreşini ziyaret etti. Denetleme sırasında Genel Sekreter Zirek’e, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mesut Amak ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Doğan Anğay eşlik etti. Sınıfları gezerek öğrencilerle tek tek ilgilenen Zirek, havaların soğuması ile birlikte kreşteki çocuklar için alınması gereken önlemler hakkında bilgi aldı. Kreşteki eksikliklere de dikkat çeken Zirek, eksikliklerin derhal giderilmesi konusunda yetkililere talimat verdi.

Zirek ve beraberindekiler, hemen ardından ihtiyaç sahipleri için Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Gıda Bankası’nı ziyaret ederek denetledi. Gıda Bankasında bulunan gıda ve giyim malzemelerini tek tek kontrol eden Zirek, vatandaşlara iyi ve sağlıklı bir hizmet sunmak için çalışmalarına önem verdiklerini söyledi. Zirek, gıdaların son kullanma tarihlerini tek tek inceleyerek, “Bizim verdiğimiz malzemeler bile olsa halkımızın tarihi geçmiş gıdaları kullanmaması için gerekli denetimleri yapmaya özen gösteriyoruz. Bizim için halkın sağlığı her şeyden önce gelir. En iyi hizmeti vermek için bu şekilde denetlemelerimizi sıklıkla yapmaya da devam edeceğiz.” dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


19.2° / 10.6°
  • BIST 100

    10276,90%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07