GENEL BAŞKAN SARIGÜL ADIYAMANDA KONUŞTU;''TDP İKTİDARINDA KANUNLAR HERKESE EŞİT OLACAK''

Sarıgül, önce Adıyaman İktidara Hazırlık Merkezini açtı açılışta gerçekleştiği konuşmada “Bu kapı demokrasi kapısı, bu kapı sağın solun kapısı değil, bütün yurttaşlarımızın gönül kapısıdır” dedi.

Güneydoğu Bölge Haberleri 19.02.2021 14:42:00 0
GENEL BAŞKAN SARIGÜL ADIYAMANDA KONUŞTU;

Malatya’dan Adıyaman’a büyük bir konvoy eşliğinde giren Sarıgül, önce Adıyaman İktidara Hazırlık Merkezini açtı açılışta gerçekleştiği konuşmada “Bu kapı demokrasi kapısı, bu kapı sağın solun kapısı değil, bütün yurttaşlarımızın gönül kapısıdır” dedi.

Daha sonra düzenlenen kapalı salon toplantısında ‘Başbakan Sarıgül’ sloganlarıyla karşılasan TDP Genel Başkanı konuşmasına şöyle devam etti.

 

TDP İKTİDARINDA KANUNLAR HERKESE EŞİT OLACAK

Ülkemizde kanunlar amaçları doğrultusunda kullanılmazsa o ülkede hukuktan bahsedemezsiniz. TDP iktidarında kanunlar herkese eşit olacak büyük bir adalet reformunu bütün ulusumuzla birlikte gerçekleştireceğiz.

HİZMET NİMETTİR SİZİN OYLARINIZ SİZİN GÖNÜLLERİNİZ DE İNŞALLAH BEREKETTİR

Kardeşlerim; başarı elimizde, ayağımızda, beynimizde çok çalışmamızda çok çalışacağız

bütün yurttaşlarımızla buluşacağız TDP’nin görüş ve düşüncelerini anlatacağız. İnanıyorum ki yurttaşlarımız ‘Değişime’ evet diyecek.

ÖZGÜRLÜKLERİ KISARAK DEĞİL, GENİŞLETEREK TOPLUMSAL BARIŞI GÜÇLENDİRECEĞİZ

Kardeşlerim; topluma, gençlere umut vererek iktidarın gücünü adaletli ve etkince kullanarak barışı biz sağlayacağız. Özgürlükleri kısarak değil, genişleterek toplumsal barışı daha da güçlendireceğiz.

DEMOKRASİNİN İLK BASAMAĞI MUHTARLARA SAHİP ÇIKACAĞIZ

Güneşin en güzel doğduğu ve battığı yer olarak tanınan Adıyaman turizm cenneti haline getirilecektir. Adıyaman’da işsizliğin çok olduğunu görüyorum. Toprağı, suyu, doğası, tarihi ve kültürel mirası ile Adıyaman hak ettiği değeri TDP iktidarında görecektir. Adıyaman’da demokrasimizin ilk basamağı muhtarların, sorunları giderilerek, muhtarlık binaları tesis edilecektir daha önce Şişli’de olduğu gibi Adıyaman’da da muhtarlara sahip çıkılacaktır.

TARIMA DAYALI SANAYİ FABRİKALARIN SAYISI ARTTIRILACAK

Adıyaman Tütününe gerekli önem verilecektir. Adıyaman’daki birçok ekilebilir ve sulanabilir verimli topraklar Atatürk barajından yeterince yararlanamamaktadır. TDP iktidarında Adıyamanlı çiftçilerin üretim yapması için elden gelen tüm çalışmalar yapılacaktır. TDP iktidarında, Adıyaman’da tarıma dayalı sanayi fabrikaların sayısı arttırılacaktır. Adıyaman’da üretilen kilim ve el dokuma halıları markalaştırılarak dünyaya tanıtılacaktır. Hayvancılıkta istenilen seviyeye çıkamayan Adıyaman’da hayvancılığı geliştireceğiz.

Nemrut, Perre Antik Kenti başta olmak üzere devlet eliyle Adıyaman’ın gerekli zenginlikleri tüm dünyaya tanıtılacaktır.

TDP iktidarında yerel esnafın sorunlarına çare olunarak, yerel esnafa sahip çıkılacak ve sorunlarına çözüm üretilecektir. Besni üzümü, gölbaşı üzümü, Çelikhan balı, Sincik balı, Besni fıstığı markalaştırılacak dünyaya tanıtılacaktır. Adıyaman’da bulunan yerel basına sahip çıkılacaktır.

ANKARA’DAKİLER BİRBİRİNE DİLİNİ UZATIYOR BİZ ELİMİZİ UZATACAĞIZ

Ülkemizde kutuplaşma ve gerginliğe biz son vereceğiz. TDP iktidarında anlaşmacı olacağız, uzlaşmacı, adaletli, hukuktan yana ama tavizci olmayacağız, bireylerin çıkarını değil milletimizin çıkarını düşüneceğiz. Söz veriyorum; Gençlik Kolu Başkanı olarak, İl Başkanı, Belediye Başkanı olarak söz veriyorum; meydanlara çıkacağız ilk seçimlerde halkımıza çektirilen cefa sona erecek TDP ile yurttaşlarımızın mutlu olduğu değişim başlayacak.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ADIYAMAN

 

 


18.6° / 8.1°
  • BIST 100

    9079,97%3,1
  • DOLAR

    32,36% 0,15
  • EURO

    34,94% -0,30
  • GRAM ALTIN

    2323,95% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00