GENEL MÜDÜR ŞEFİK AYGÖL MAMAK İLÇE NÜFUS MÜDÜRLÜĞÜNÜ ZİYARET ETTİ

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü Şefik Aygöl,Mamak ilçe Nüfus Müdürlüğünü ziyaret ederek çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Ankara 20.11.2020 22:14:00 0
GENEL MÜDÜR ŞEFİK AYGÖL MAMAK İLÇE NÜFUS MÜDÜRLÜĞÜNÜ ZİYARET ETTİ

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü Şefik Aygöl,Mamak ilçe Nüfus Müdürlüğünü ziyaret ederek çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı..Mamak kaymakamlığına gerçekleştirdiği ziyaret sırasında Genel Müdür Şefik Aygöl ve Ankara İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Mustafa Güngörlü Kaymakamlık girişinde Mamak Kaymakamı Ali Sırmalı tarafından karşılandı.

 

Kaymakam Ali Sırmalı'yı makamında ziyaret eden Genel Müdür Şefik Aygöl burada Kaymakam Ali Sırmalı'ya “ Doğum Kağıdı” belgesi hediye etti.Kaymakamlık ziyaratinin ardından Genel Müdür Şefik Aygöl ve Beraberindekiler,Mamak ilçe Nufüs Müdürlüğüne ziyaret gerçekleştirdi.

 

Nüfus ve vatandaşlık İşleri Genel Müdürü Şefik Aygöl’ün Mamak ilçe Nüfus Müdürlüğüne gerçekleştirdiği ziyaret sırasında kendisine Ankara İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Mustafa Güngörlü de eşlik etti.

 

Mamak İlçe Nüfus Müdürlüğüne gerçekleştirdiği ziyaret sırasında Genel Müdür Şefik Aygöl,  vatandaşlarla sohbet ederek, ilçe nüfus müdürlüğüne başvuranlara yeni uygulamalardan  memnun olup olmadıklarını sordu. Vatandaşlar da görevlilerin nazik ve yardımsever olduklarını,  sunulan hizmetlerden son derece memnun olduklarını ifade etti.


30.1° / 18.2°
  • BIST 100

    9815,32%0,96
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,92% 0,34
  • GRAM ALTIN

    2432,93% 0,41
  • Ç. ALTIN

    4000,71% 0,15