Tarih: 23.05.2015 14:49

GERÇEK BİR BAŞARI HİKAYESİ

Facebook Twitter Linked-in

İşler tam yoluna girdi derken ciddi bir ameliyat oldu ve ölümden döndü ancak pes etmeyerek hayata dört elle sarıldı. Annesinin bu başarısında desteği çok büyük.

 

            2005 Yılında bir kurye firmasında kuryelik yapıyordu, ilk girişimini 2008 yılında kurye şirketi açarak başlattı ancak tam ekibini kurmuş ve satışları arttırmıştı ki aynı yıl bağırsak ameliyatı olmak zorunda kaldı ve 70 kilodan 40 kiloya düşerek ölümden döndü. Bu süreçte kurye firmasını kapatmak zorunda kaldı.

           

            Hayata tekrar sarılmasına ve moral bulmasını sağlayan annesi Güldane TÜRKOĞLU 'nun tüm rahatsızlığı boyunca inanılmaz desteği ve şefkatiyle hayata geri dönüp hayata tekrar bağlanmasını sağladı. Erdoğan TÜRKOĞLU, bugünlere gelmesinde en büyük etken olan annesine sonsuz teşekkülerini sunuyor.

 

            1996 Sakıp Sabancı lisesi mezunu Erdoğan TÜRKOĞLU, hayatının artık motor üzerinde geçmeyeceğini anlayarak internet üzerinden yatırımlara başladı. Herkesin ihtiyacı olan hizmet sektörüne yönelerek www.hizmetveservis.com projesini 2009 yılında başlattı. Acil ilaç servisi, gece ilaç servisi, gece kurye, acil motorlu kurye ve araç muayene gibi belirli hizmetlere odaklanarak kısa sürede başarı sağladı ve yüksek müşteri memnuniyeti sayesinde her müşterisi kalıcı hale dönüşürek Hizmet & Servis girişiminin hızla büyümesi sağlandı.

 

            İstanbul'un en hızlı teslimat servisi olarak ün salan Erdoğan bey, bu hızını 2012 yılında kurduğu www.istegonderelim.com.tr e-ticaret girişimiyle sürdürmeyi planlayarak İstanbul'a aynı gün teslimat sloganıyla iç giyimden elektronik eşyalara kadar birçok ürünü satışına başladı.

 

            Bu süreçte ekibini genişletti ve çalışma arkadaşlarıyla herzaman belirli bir mesafede olan ancak aradaki aile sıcaklığını da korumayı bilen Erdoğan bey, bu başarısını sırrını doğru kişileri doğru görevlere atamakta ve sorumluluk vermekte çekinmeden çalışanlarında firmayı sevmeleri ve benimlerini sağlamakta olduğunu söyledi.

 

            İste Gönderelim e-ticaret girişiminin başladığı ilk ay ve aralık ayı sonunda 1000 aktif üyeye ulaşarak e-ticarete çok hızlı bir başlangıç yaptı. 2012 yılını yüksek başarıyla kapatıp 2013 yılında hedeflerini yükselterek www.istegonderelim.com alan adına GENEL herkese hitap eden gelişmiş bir eticaret sistemi kurdu. Bu süreç 2013 ve 2014 yıllarında devam ederken, 2015 yılı Ocak ayında üye sayısı ve sipariş adetleri %80 artttı. Artık mevcut ofisi yeterli gelmiyordu ve yeni ekibiyle daha büyük, modern bir çalışma ortamı oluşturdu.

            2014 yılında bayanların fala olan ilgisini fark ederek bir fal sitesi kurmak istedi. Sektörün öncülüğünü yapabilecek özelliklere sahip gelişmiş bir fal sitesi olan www.astarotevi.com girişimini 2014 yılında başlattı. Bu yönde yatırımlarını geliştirerek ekibiyle mevcut girişimlerini daha ileriye taşımak için çalışmalarını sürdürüyor.

            Yeni girişimi AsrarotEvi fal sitesine bağlı yüzlerce bağımsız yorumcunun yanı sıra mesai arkadaşları Özge KILIÇ, Yusuf ŞAHİN, Fatih ALTUNOĞLU ve Yazılım + İnternet Reklam çalışmalarında yüksek başarı gösteren kampanyalarımızı yöneten Selim CENETTOĞLU'una ve ekibine sonsuz teşekkür ettiğini ve ekibini ailesi olarak gördüğünü belirtti.

            2015 yılında yurtdışı uçak hava kargo taşımacılığı sektörüne yeni markası www.yurtdisiucakkargo.com.tr ile başladı. 2015 yılı hedefleri yurtdışı uçak kargo taşımacılık girişimiyle beeraber 2 milyon dolar belirledi.

            2005 yılında motor üstündeyken kullandığı kaskını halen lüx ofisinde muhafaza eden Erdoğan bey, bu bütün girişimlerinde kazandıkça farklı alanlara yatırım yaparak ve sektördeki ihtiyaçları fark ederek başarı sağlamıştır. Girişimcilere en önemli tavsiyesi, “Herkes birgün tökezler ya da yere düşer ancak yerden kalkıp inançları doğrultusunda devam eden, pes etmeyen ve pes etmeyi bir seçenek olarak görmeyen herkes hak ettiği başarıya erişeceği” gerçeğini unutmamalarıdır. Son olarak eklemek istediği; "Aklınıza gelen bir projenin başkalarınında aklına geldiğini sakın unutmayın. Bunu sadece siz düşünmüyorsunuz ancak ilk siz yaparsanız kazananlardan olursunuz. Mazeretlerden kurtulup en hızlı şekilde projenizi hayata geçirip başarının kapılarını aralayın".

 

ARTUKLU HABER AJANSI




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —