GEZİ`DE YAKINLARINI KAYBEDEN AİLELERDEN LEVENT GÖK`E ZİYARET

Gezi olayları sırasında çocuklarını kaybeden aileler bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde CHP Grubunu, CHP Milletvekillerini teşekkür amacıyla ziyaret ettiler.

Gündem 19.12.2014 17:26:17 0
GEZİ`DE YAKINLARINI KAYBEDEN AİLELERDEN  LEVENT GÖK`E  ZİYARET

Gezi olayları sırasında çocuklarını kaybeden aileler  bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde CHP Grubunu, CHP Milletvekillerini teşekkür amacıyla ziyaret ettiler.

CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, CHP milletvekilleri Hüseyin Aygün, Mahmut Tanal, Aykut Erdoğdu ve Refik Eryılmaz ile birlikte öğle yemeğinden sonra CHP Grup toplantı salonunda gezi olayları sırasında çocuklaını kaybeden ailelerle birlikte çay içtiler. Gezi olayları sırasında çocuklarını kaybeden  aileleri devam eden hukuki süreç ve  açılmış davalar konusunda CHP’ne bilgi sunmak ve bugüne kadar gördükleri yakın ilgi nedeniyle CHP’ne teşekkür etmek için Ankara’ya geldiklerini ifade ettiler.

Biz bugüne kadar hem kendi aramızdaki dayanışma, hem de CHP milletvekillerinden gördüğümüz yakın ilgi nedeniyle ayaktayız. Bu ilgi direnme gücümüzü artırarak yaralarımıza merhem oluyor ifadesinde bulundular. Bundan sonraki duruşmalarda da CHP’li milletvekillerini yanımızda görmek isteriz diyen ailelere hitaben bir değerlendirme yapan CHP Grup Başkanvekili Levent Gök şunları söyledi:

“Basında yeterince izleyemediğinizi biliyorum, ama şuna inanmanızı istiyorum, Kürsüye çıkan her milletvekilimiz mutlaka, Ethem’in, Ahmet’in, Abdullah’ın, Ali İsmail’in Mehmet’in, Hasan Ferit’in, Medeni’nin ve Berkin’in adını anarak yapılan büyük haksızlığın, adaletsizliğin, vahşetin Türkiye kamuoyunda unutturulmasına yönelik tüm çabalara karşı şehitlerin aziz anılarına saygıyla onların aileleriyle dayanışmalarını sürdürüyorlar. Bugünden sonra da sizlerin yanınızdayız, dayanışmamızı sürdüreceğiz, CHP hep yanınızda olacaktır” dedi. 

 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04