Girişimci iş kadınları İstanbul?da buluştu

Demirağ Group Yönetim Kurulu Başkanı Cavidan Demirağ, Uluslararası Ticaret Merkezi?nin beşinci kez düzenlediği Kadın Tedarikçiler Sergi ve Forumu?na katıldı. Demirağ, ?Kadından almalı, ülke kazanmalı? sloganıyla gerçekleşen forumun oldukça verimli geçtiği

28.02.2017 09:29:32 0
Girişimci iş kadınları İstanbul?da buluştu

Demirağ Group Yönetim Kurulu Başkanı Cavidan Demirağ, Uluslararası Ticaret Merkezi’nin beşinci kez düzenlediği Kadın Tedarikçiler Sergi ve Forumu’na katıldı. Demirağ, “Kadından almalı, ülke kazanmalı” sloganıyla gerçekleşen forumun oldukça verimli geçtiğini vurguladı.

 

Demirağ Group Yönetim Kurulu Başkanı Cavidan Demirağ, kadın girişimcilere uluslararası pazarlarda yeni iş fırsatları yaratmayı amaçlayan ve bu yıl KAGİDER işbirliği ve Ekonomi Bakanlığı’nın desteğiyle İstanbul’da gerçekleştirilen Kadın Tedarikçiler Sergi ve Forumu’nu değerlendirdi.

 

Uluslararası Ticaret Merkezi’nin bu yıl beşinci kez düzenlediği Kadın Tedarikçiler Sergi ve Forumu’nun kadın girişimcilerin desteklenmesi adına önemli bir etkinlik olduğunu dile getiren Demirağ, şunları söyledi:

 

KADINLAR DESTEKLENMELİ

 

“Kadın girişimcilere uluslararası pazarlarda yeni iş fırsatları yaratmak amacıyla gerçekleştirilen etkinliğe, Türkiye’nin yanı sıra aralarında Meksika, Çin, Nijerya, Ruanda, Kenya, Kosova ve Gana gibi ülkelerin bulunduğu 48 ülkeden tekstil, bilişim teknolojileri ve turizm sektöründe faaliyet gösteren 300 kadın tedarikçi katıldı. Kadınların daha güçlü olabilmeleri için ekonomik olarak da desteklenmeli. Bu tür etkinlikler cinsiyet eşitsizliğinin önündeki engellerin kaldırılması adına önemli adımlar.”????

 

ARTUKLU HABER AJANSI-İSTANBUL


20.9° / 11.3°
  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07