Gırtlak kanseri olan Tüdanya’ya Polat Yağcı’dan büyük destek!

Tüdanya’nın yıllar sonra bir albüm çıkaracağını söyleyen Onur Akay, “Tüdanya’nın gırtlak kanserine yakalanmadan önce okuduğu şarkılar vardı.

Magazin 11.05.2022 13:29:00 0
Gırtlak kanseri olan Tüdanya’ya Polat Yağcı’dan büyük destek!

 

Duyurduğu ölüm ve hastalık haberleri nedeni ile magazin camiasında “Felaket Tellalı” lakabı ile ün yapan ses sanatçısı Onur Akay, bu sefer canlı yayında müjdeli bir haber verdi.

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, dün Ulusal Radyo’da yayınlanan ‘Uğur Atis ve Rukiye Ay'la Ayaküstü Bir Şeyler/MedyaVizyon’ programının canlı yayın konuğu oldu. Geçtiğimiz sene Tüdanya’nın gırtlak kanserine yakalandığını ve sesini kaybettiğini duyuran Akay’a, Tüdanya’nın sağlık durumu soruldu. Akay ise yayında Tüdanya ile ilgili müjdeli bir haber verdi.

POLAT YAĞCI’DAN DESTEK!

Tüdanya’nın yıllar sonra bir albüm çıkaracağını söyleyen Onur Akay, “Tüdanya’nın gırtlak kanserine yakalanmadan önce okuduğu şarkılar vardı. Değerli yapımcı Polat Yağcı Tüdanya’ya çok destek oldu ve o şarkıları albüm olarak çıkarıyor. Tüdanya çok zor günler geçirdi, sizlerde 8 şarkıdan oluşan bu albüme destek verin. Tüdanya’nın sesini kaybettiğini duyurduğum yazıyı ilk yazdığımda, yardım için sanat camiasına seslenmiştim. Sabah saat 10:00’da beni ilk arayan Demet Akalın oldu. Demet, aynı gün maddi ve manevi olarak Tüdanya’ya yardım etti. Demet’in yüreği çok güzeldir. Hem Demet Akalın’a hem de Polat Yağcı’ya çok teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

2020 yılında kalp krizi geçiren arabesk müziğin usta ismi Tüdanya, daha sonra gırtlak kanseri ile mücadele etmiş, ancak gırtlağı alındığı için sesini kaybetmişti. Maddi ve manevi zorluk yaşayan Tüdanya'nın yardımına Haluk Levent ve AHBAP Derneği de koşmuştu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MAGAZİN SERVİSİ


26.3° / 15°
  • BIST 100

    9530,47%-0,18
  • DOLAR

    32,47% 0,08
  • EURO

    34,67% 0,42
  • GRAM ALTIN

    2473,99% -0,49
  • Ç. ALTIN

    4201,71% 1,16