GİZEM SEVİK ve DJ. OĞUZHAN GÜZELDEREN "FEEL THE MUSİC" İLE ŞİMDİ TÜRKİYE MÜZİK PİYASASINDA...

On yılı aşkın süredir gerçekleştirdiği sahne performanslarında, yeni soundlara ve yeniliklere yer veren, vokalistliğini yaptığı bir çok orkestrada her zaman ilgi odağı olan Gizem Sevik ile Andromeda, Reina , Sortie ve daha bir çok bir çok popüler clubte

Magazin 15.02.2016 19:20:15 0
GİZEM SEVİK ve DJ. OĞUZHAN GÜZELDEREN
On yılı aşkın süredir gerçekleştirdiği sahne performanslarında, yeni soundlara ve yeniliklere yer veren, vokalistliğini yaptığı bir çok orkestrada her zaman ilgi odağı olan Gizem Sevik ile  Andromeda, Reina , Sortie ve daha bir çok bir çok popüler clubte Dj. lik yaparak ünlü sanatçılar ile aynı sahnede boy gösteren Dj. Oğuzhan Güzelderen bir araya geldi.
 
 Uzun süredir birlikte sahne alan ikili, Türkiye’deki emsallerinin dışında sahne performansları hazırlayarak, kısa sürede club ve parti organizasyonların aranılan isimleri oldular.
 
 "Sun Goes Down" isimli ingilizce single çalışmalarını tamamlayan ikili, projelerini yurt dışında yayınladılar ve büyük beğeni kazandılar.Bu motivasyon ile Türkiye müzik sektöründe de yer almak istediler.
 
 19 Şubat'ta  "Yücelen Müzik" etiketiyle TTNET Müzikte yerini alacak olan, Gizem Sevik ve Oğuzhan Güzelderen'in "Feel The Music" isimli ingilizce single çalışmaları, 26 Şubat itibariyle tüm dijital platformlarda olacak. 
 
 Aynı zamanda Türkçe şarkılardan oluşan single çalışmalarının da hazırlığını sürdüren Gizem Sevik ve Oğuzhan Güzelderen, hem yurt dışında hem de Türkiye'de sahne ve müzik çalışmalarına devam edecekler.

 

ARTUKLU HABER AJANSI


18.6° / 8.1°
  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,31% 0,18
  • EURO

    34,98% -0,21
  • GRAM ALTIN

    2322,34% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00