GÖK İŞÇİ ÖLÜMLERİNE SON PLATFORMU ÜYELERİNİ KABUL ETTİ,

İşçi Ölümlerine Son Platformu Başkanı Selçuk Kaygısız, ve arkadaşları CHP ANKARA Milletvekili Levent GÖK'ü TBMM'ndeki makamında ziyaret ederek yaşadıkları olumsuz süreç ve işçi ölümleri konusunda bilgi sundu.

Siyaset 28.04.2014 18:08:45 0
GÖK İŞÇİ ÖLÜMLERİNE SON PLATFORMU ÜYELERİNİ KABUL ETTİ,

İşçi Ölümlerine Son Platformu Başkanı Selçuk Kaygısız, ve arkadaşları CHP ANKARA Milletvekili Levent GÖK’ü TBMM’ndeki makamında ziyaret ederek yaşadıkları olumsuz süreç ve işçi ölümleri konusunda bilgi sundu.

 İşçi ölümlerinin kader olmadığını ve önlenmesi gerektiğini belirten Levent GÖK

platform üyeleriyle birlikte TBMM Dikmen Kapısı`nda basın açıklaması yaptı.    

            İşçi Ölümlerine Son Platformu sözcüsü Selçuk Kaygısız yaptığı konuşmada, buraya yas tutmaya değil işçi ölümleriyle yasama organının artık yüzleşmesi gerektiğini söylemeye geldiklerini kaydetti.

Gerekli önlemler alınmadığı için yaşanan işçi ölümlerine karşı TBMM`yi göreve çağırdıklarını ifade eden Kaygısız, Türkiye`nin, ILO verilerine göre işçi ölümlerinde Avrupa`da birinci dünyada üçüncü sırada olduğunu belirtti.

CHP Ankara Milletvekili Levent GÖK,   emekten yana, "emek en yüce değerdir" diyen bir partinin mensupları olarak kendilerine iletilen sorunların çözümü amacıyla taleplerin takipçisi olmayı sürdüreceklerini söyledi.

Gök, "Ülkemizde işçinin can güvenliğinin, iş güvenliğinin daha gelişmesi, Avrupa standartlarına, ILO standartlarına ulaşması ve bir daha kazaların olmaması, emekçilerin hayatlarını kaybetmemesi ve uzuv bütünlüklerinin korunması için her türlü yasal çalışmada emekçi kardeşlerimizle beraber olacağız" dedi.  

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


30° / 17.4°
  • BIST 100

    10676,70%-1,07
  • DOLAR

    32,19% -0,07
  • EURO

    34,93% 0,09
  • GRAM ALTIN

    2421,04% 0,11
  • Ç. ALTIN

    3910,49% 0,00