GÖKÇEK`TEN GÖREVDEN ALINACAĞI YOLUNDAKİ İDDİALARA SERT YANIT

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, hakkında çıkarılan ?görevden alınacağına? yönelik iddialara Twitter?dan sert tepki göstererek, ?Son zamanlarda bazılarının ayaklarına bastım, canları hayli acıdı. Bu kişiler kripto FETÖ`cüler... Vazifeleri

6.09.2016 20:54:22 0
GÖKÇEK`TEN GÖREVDEN ALINACAĞI YOLUNDAKİ İDDİALARA SERT YANIT

Ankara  Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, hakkında çıkarılan “görevden alınacağına” yönelik iddialara Twitter’dan sert tepki göstererek, “Son zamanlarda bazılarının ayaklarına bastım, canları hayli acıdı. Bu kişiler kripto FETÖ'cüler... Vazifeleri, Türkiye’de FETÖ'cüleri duman eden polis, savcı ve siyasetçileri, 'Millî Damarcı' diyerek görevden uzaklaştırılmalarını sağlamak" dedi.

 Başkan Gökçek Twitter hesabından, özellikle son günlerde sosyal medyada yaygın bir şekilde, "görevden alınacağına" dair söylentilerle algı yönetimi yapılmaya çalışıldığını, bunların, "kriptocu FETÖ'cüler" olduğunu belirtti.

            Bu kişilerin başlarında eski bir istihbaratçı bulunduğunu belirten Başkan Gökçek, Twitter hesabından, bazı isimlerle ilgili nokta atışları yaparak şu bilgileri verdi:

           

-Şimdi benim hakkımda akıllarınca algı yönetimi yapıp, benim görevden alınacağımı yaymaya çalışıyorlar. Hiçbir kaynak ve dayanak vermiyorlar.

-Son zamanlarda bazılarının ayaklarına bastım... Canları hayli acıdı... Bu kişiler, kripto FETO'cular...

-Vazifeleri, Türkiye’de FETÖ'cüleri duman eden polis, savcı ve siyasetçileri “Millî Damarcı” diyerek görevden uzaklaştırılmalarını sağlamak.

-Maalesef bunlar FETO karşıtı gibi görünüp, millî unsurlar hakkında algı yapma yöntemi kullanıyorlar...

-Başlarında eski bir istihbaratçı, müptezel bir avukat, birkaç beş para etmez gazeteci. Bir de soldan kiraladıkları bazı kalem ve sözcü.

-Yazan gazete Cumhuriyet... Konuşan solcu bir militan...

-Bak Castro, arkadaşların Ünsüz ve Çakan ışığa söyle, yakında size avcılık öğretenlerle beraber kapalı eğitim yapmaya başlarsınız...

-Bak, arkadaşınız Batı Trakyalı, şimdi içerde eğitime başladı...

-İftira ile adım atamazsınız... Bunlar size Gökçek nasihati... Demedi demeyin... Haddinizi bilin…”Dedi

İŞTE MELİH GÖKÇEK'İN TWİTTER HESABINDAN  ATTIĞI TWİT'LER

TWTTER3.png

TWTTER2.png

TWTTER1.png

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER:ABDULLAH ORTAÇ


24.4° / 13.2°
  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,50% 0,08
  • EURO

    34,60% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2496,16% 0,48
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22