GÖKÇEK,İFTAR YEMEĞİNDE CUMHURBAŞKANLIĞI İÇİN OY İSTEDİ

BAŞKAN GÖKÇEK ANKARA`NIN ÇUBUK İLÇESİNDE YAPTIĞI KONUŞMADA BU MİLLET KENDİ İÇİNDEN ÇIKAN ÖZ EVLADINA SAHİP ÇIKACAKTIR

Siyaset 2.07.2014 11:39:59 0
GÖKÇEK,İFTAR YEMEĞİNDE CUMHURBAŞKANLIĞI İÇİN OY İSTEDİ

BAŞKAN GÖKÇEK ANKARA`NIN ÇUBUK İLÇESİNDE YAPTIĞI KONUŞMADA “BU MİLLET KENDİ İÇİNDEN ÇIKAN ÖZ EVLADINA SAHİP ÇIKACAKTIR

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Çubuk’ta katıldığı Halk İftarı’nda Cumhurbaşkanlığı için “Bu millet kendi içinden çıkan evladına sahip çıkacaktır. 27 yıl süresince Türkiye’nin yüzünü görmemiş beynelminel güçlerin gösterdiği adayacubuk_iftar_HKN_9593.JPGdeğil” dedi.  

 

Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelerde düzenlenen “Halk İftarları” bu kez de Çubuk’ta binlerce hemşeriyi aynı sofrada buluşturdu.

Çubuk Atatürk Park’ı içinde 4 bin üzerinde kişinin aynı anda orucunu açtığı  “Halk İftarı” programına Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in yanı sıra Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, meclis üyeleri, belediye bürokratları ve sivil toplum kuruluşu yöneticileri katıldı.

Çubuklular, İftar saatini beklerken alanda kurulan sahnede ilahiler ve tasavvuf müziğinin en güzel eserlerini semazen gösterileri eşliğinde dinleme imkanı buldular.

Ezanın okunmasıyla birlikte açılan oruçların ardından konuşan Başkan Gökçek, iftara katılanlara, “iftarımıza hoş geldiniz sefalar getirdiniz” diyerek, “Cenabı Allah beraberce bir kez daha Ramazan-ı Şerifi bize nasip etti” dedi. 

 

-“VERDİĞİMİZ SÖZLERİ BİR BİR YERİNE GETİRİYORUZ”

“Seçimlerden önce ‘İlçesiyle Büyükşehir Belediyesiyle bizi ayırmayın’ demiştik. Sizler sözünüzü tuttunuz sıra bizde” diyerek konuşmasını sürdüren Başkan Gökçek, “Her zaman Çubuk bize sahip çıktı. Biz de elimizden gelen gayreti Çubuk için yaptık. İnşallah bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz.  Çubuk bize oy verme konusunda birinciliğini korudu... Çamlıdere ile birlikte Ankara’da bize 25 ilçe arasında en çok oy veren iki ilçeden birisi oldu. Hepinize bir kez daha şükranlarımızı teşekkürlerimizi sunuyoruz. Allah razı olsun. Siz her zaman olduğu gibi görevinizi yaptınız. Artık görev sırası Çubuk Belediye Başkanı ile bende” diye konuştu.

 

-ÇUBUK’TA YATIRIMA DEVAM

Seçimlerde verdikleri sözleri bir bir yerine getirmeye başladıklarını ifade eden Başkan Gökçek, Çubuk ilçesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar hakkında şu bilgileri verdi:

 “Seçimlerden önce sizlere sözümüz vardı… Çalışmalarımıza bize en çok oy veren ilçeden başlayacaktık. Seçim sonrası öyle de yaptık. Örneğin Çubuk’ta  Akkuzulu,  Aluç, Balıkhisar,  Dereköyü, Dumlupınar,  Belören, Esenboğa , Kösrelikızığı, Evşin, Güldarpı, Karaali, Kızık , Kızılöz, Kuzuören, Küçükali, Melikşah, Nusratlıar, Okçular ve Yıldırımelören Mahallelerinin yollarını  bitirdik. Geriye kalanını da Allah nasip ederse bu sene içersinde tamamlayarak, yol sorununu kökünden halletmiş olacağız. Hayırlı uğurlu olsun…

19 köyde toplam 265 bin ton asfalt döktük. 8 bin 600 metre yeni yol açtık. Bunlar bu sene yapılan işler… 11 bin 940 metre malzemeli bakım, 2 bin 100 metre tretuvar, 2 bin 116 metre bordür 372 metre de bariyer çalışması yaptık. Ayrıca Yukarı Çavundur Köprüsü, Esenboğa Çay Geçisi Köprüsü, Gürdarpı Köprüsü de bitti.  Bu da bizim size vermiş olduğumuz sözü tutmanın açık ve net belgesidir. Yetti mi? yetmedi… Bundan sonra da daha fazla çalışarak daha fazla gayret edeceğiz.”

      

- “BU MİLLET CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMLERİNDE KENDİ İÇİNDEN ÇIKAN ÖZ EVLADINA SAHİP ÇIKACAKTIR”

Başkan Gökçek, konuşmasını, “Bugün bizim için çok mutlu bir gün. Çünkü Sayın Başbakanımız Cumhurbaşkanlığına aday oldu. Türkiyemize hayırlı uğurlu olsun” sözleriyle sürdürerek, “İnanıyorum ki Çubuklu kardeşlerim yine birinciliği Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de devam ettirecek. Bize Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de bu desteğini bir kez daha verecektir” dedi.

Başkan Gökçek,  27 sene boyunca Türkiye’nin yüzünü görmemiş bir kişinin şimdi bozkır yaylasının evladı diye ortaya çıkartıldığını ifade ederek, “Yani böyle bir şey olmaz. Beynelminel güçlerin telkinleriyle ilan edilen bir Cumhurbaşkanı adayı var. 15 gün öncesine kadar ne Kılıçadaroğlu’nun ne de Bahçeli’nin bu kişinin aday olacağından haberi yoktu. ‘Bunu aday yapacaksınız’ dediler ve aday yapıldı. Tamamen dışarıdan gelen telkinlerle aday oldu. Bu milletimiz, kendi evladına, yani Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkacak. Buna inanıyorum ve şimdiden sizlere şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum”şeklinde konuştu.

 

-ÇUBUK BELEDİYE BAŞKANI ACEHAN: “BAŞKANIMIZ BİZE EN BÜYÜK DESTEKLERİ VERDİ”

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan da iftar programında yaptığı kısa konuşmada, “Belediye Başkanımız Melih Gökçek’in bize verdiği bu iftar yemeği için teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Çubukluların 5 dönemdir Başkan Gökçek’e en büyük desteği verdiğini hatırlatan Başkan Acehan, “ Sayın Başkanımız da alt yapıdan üst yapıya, asfalt çalışmaları ve sosyal projelerle en büyük destekleri hiç bir zaman esirgemeden bizlere vermiştir” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Çubuk’a yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Çubuk Belediye Başkanı Acehan Gökçek’e teşekkür plaketi verdi. Ayrıca iftarın ardından Başkan Gökçek, Çubuk Kent Müzesi’ni ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

 

 

``HABERİN OLDUĞU HER YERDE``

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

 



30.1° / 18.2°
  • BIST 100

    9815,32%0,96
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,92% 0,34
  • GRAM ALTIN

    2432,93% 0,41
  • Ç. ALTIN

    4000,71% 0,15