GÖKHAN ÇELİK`TEN,BAŞKAN ANUK`A ZİYARET

Mardinli Genç iş adamlarından GÖKÇELİK Holding Yönetim Kurulu . Başkanı ve ÇELİKLER Gurup Şirketleri CEO` su Gökhan ÇELİK Engelliler haftası nedeniyle ,Mardin Sakatlar Derneğini ziyaret etti.

Mardin 14.05.2016 21:22:44 0
GÖKHAN ÇELİK`TEN,BAŞKAN ANUK`A ZİYARET

Mardinli  Genç iş adamlarından GÖKÇELİK Holding Yönetim Kurulu . Başkanı ve ÇELİKLER Gurup Şirketleri CEO' su  Gökhan ÇELİK Engelliler haftası nedeniyle ,Mardin Sakatlar Derneğini ziyaret etti.

10-16 Mayıs tarihlerinde kutlanan Dünya Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında Mardin Sakatlar Derneğini ziyaret eden,İş adamı Gökhan Çelik,Başkan Hasan Anuk ile bir süre sohbet etti.

Başkan Hasan Anuk Ziyaret ile ilgili olarak yaptığı açıklamada:GÖKÇELİK Holding Yönetim Kurulu  Başkanı  ve ÇELİKLER Gurup Şirketleri CEO' su Kardeşim Gökhan ÇELİK Engelliler haftası nedeniyle ziyaretimize geldi kendilerine teşekkür ederim.''Dedi.

İş adamı Gökhan Çelik  ise  Başkan Anuk'un şahsında Tüm Engelleilerin Engelliler Haftasını kutlayarak, “İnsan her halükarda mutlu olabiliyor, mutlu olmanın bir sınırı yok. İnsanlar farklı şekillerde dünyada yaşıyor. Kimi zengin kimi fakir, kimi sağlıklı kimi hasta, kimi güzel kimi daha güzel. Her ne şart ve imkanlarda olursa olsun önemli olan insanların varlığının kıymetini bilerek mutlu olabilmeyi başarabilmesidir. Bu da hayattan kopmadan kendimiz ve toplumla barışık, topluma entegre olmuş bireyler olabilmekle başarılır. Toplumumuzda da bu konuda güzel örnekler ve birliktelikler var. Bu birlik ve beraberlik duygusu da insanı mutlu edebiliyor,Engelli kardeşlerimizin Haftasını Kutluyor,Saygılar sunuyorum''Dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


30.2° / 18.8°
  • BIST 100

    11060,57%2,99
  • DOLAR

    32,20% 0,07
  • EURO

    35,02% 0,12
  • GRAM ALTIN

    2499,18% -0,44
  • Ç. ALTIN

    4002,77% -0,29